Arsenal ve Beşiktaş Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalma mücadelesinde bu akşam Londra'da İstanbul'daki 0-0'lık beraberliğin rövanşını oynayacak.

Arsenal'de ayak bileğinde kırık şüphesi bulunan Giroud ve İstanbul'daki karşılaşmada kırmızı kart gören Aaron Ramsey forma giyemeyecek.

Yine ayak bileğinde sorun olan Mikel Arteta'nın yanı sıra, Kieran Gibbs ve Theo Walcott da yok.

Beşiktaş'ta da Necip Uysal'ın sakatlığı sürüyor.

Geçen sezon 16 gol atan Giroud Cumartesi günü Everton'la oynanan ve 2-2 berabere sonuçlanan karşılaşmanın 90. dakikasında oyundan alınmıştı.

Arsenal Menajeri Arsene Wenger, sakatlıklara karşın takımının Şampiyonlar Ligi'nde üst üste 17.kez gruplara kalacağına inandığını söyledi.

WENGER: TAKIM MAÇA HAZIR

Wenger "Deneyim, büyük bir rol oynuyor. Şampiyonlar Ligi'nde, büyük baskı altındaki maçlarda oynama deneyimimiz var. Bunu kullanabiliriz. Ama daha da önemli olan iyi bir performans ortaya koyabilmek. Takımın psikolojik anlamda hazır olduğuna inanıyorum" dedi.

Şampiyonlar Ligi'nin Arsenal için çok önemli olduğunu vurgulayan Wenger, buna karşın, "Hiçbir şey düşünülemez değil. Avrupa'daki büyük kulüplerin yüzde 99'u Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalamadı" diye konuştu.

BİLİÇ: KENDİMİZE GÜVENİYORUZ

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Biliç de, Arsenal'i hayal kırıklığına uğratabileceklerini söyledi.

Biliç özellikle İstanbul'daki karşılaşmadan sonra takımın kendine güveninin arttığını vurguladı.

Slaven Biliç, "Ben ve ekibim ilk maçtan önce de kendimize güveniyorduk. Ama belki oyuncularımın yüzde 5'i, yüzde 10'u büyük takımlara karşı oynamadıkları için şüpheliydi. Ama ilk maçın ardından, artık kendimize güveniyoruz, inanıyoruz" dedi.