Ziraat Türkiye Kupası C Grubu ikinci maçında Fenerbahçe ile evinde 1-1 berabere kalan Amed Sportif’in başkanı Nurullah Edemen maçtan sonra polis tarafından darp edildiklerini açıkladı.

Nurullah Edemen Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe maçı sonrası çevik kuvvet mensupları sporcularımıza sardırarak darp etti. Şuan da hastanede rapor alıyoruz. Neyi hazmedemediniz. Bana ‘lan’ diye hitap edip bağıran çevik kuvvet personeli yüreğin yiyorsa önüme sivil kıyafet ve tek başına çıkarsın o zaman ‘lan’ kim görürüz" ifadelerini kullandı.

Amed Sportif Faaliyetler’den yapılan açıklamada, Mehmet Sıddık İstemi ve Mansur Çalar adlı futbolcuların darp raporu için hastaneye götürüldüğü belirtilerek sorumluların cezalandırılması istendi.
 
Amedspor'un Twitter hesabından yapılan açıklama şu şekilde:


 

SON DAKİKA |

Amedspor Kulübünden, Fenerbahçe maçı sonrasında 3 Oyuncunun Polis tarafından darp edilmesiyle alakalı açıklama geldi. pic.twitter.com/Bw3QUShAw3

— Amedspor (@amedsportif) 15 Aralık 2016
 

SON DAKİKA |

Amedspor da Ercan, Mansur ve Ercan'nın Çevik Kuvvet Tarafından darp eldildiği Mansur'un gözaltına alındığı açıklandı. pic.twitter.com/p5KOAkXDEM

— Amedspor (@amedsportif) 15 Aralık 2016