CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün CHP'den İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı aday adayı olmasının kendisini hiç etkilemeyeceğini, tam aksine motivasyon katacağını söyledi.

CHP Kırşehir Gençlik Kolları Başkanlığının organize ettiği "Gençlik Şöleni"ne katılmak üzere kente gelen Tekin, parti binasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Tekin, Şişli Belediye Başkanı Sarıgül'ün CHP'den aday adayı olmasının kendisini nasıl etkileyeceği şeklindeki soru üzerine şunları söyledi:

"Beni hiç etkilemez. Tam tersine bir motivasyon katar. Sonuç itibarıyla siyasi partilerde ne kadar rekabet olursa demokrasi o kadar gelişir. Projelerinizi o kadar anlatırsınız. Şu anda 3 aday adayı arkadaşımız var. İnşallah 9 Kasım günü ben de aday adaylığımı açıklayacağım. Mustafa bey daha partiye dahil olmuş değil. Partiye dahil olduktan sonra tabii ki talebini açarsa hep beraber İstanbul ile ilgili, siyasetle ilgili hayallerimizi anlatırız. Örgütümüz, partimiz ve İstanbul halkı kimi uygun görürse Cumhuriyet Halk Partisi'nin adayı da o olur."