Halkların Demokratik Partisi'nde (HDP) Bodrum İlçe Teşkilatı'nın tek listeyle gidilen olağanüstü kongresinde Belgin Koç ve Fulya Erdoğan eş başkan seçildi.

HDP Bodrum İlçe Teşkilatı'nın 1. Olağanüstü Kongresi, Bodrum Belediyesi Binnaz Karakaya Spor Salonu'nda yapıldı. HDP İstanbul Milletvekili Filiz Kerestecioğlu'nun da izlediği kongreye tek listeyle gidildi. Kullanılan oyların tamamını alan Belgin Koç ve Fulya Erdoğan eş başkanlığa seçildi.

Koç'un başkanlığındaki yeni yönetim kurulu Fulya Erdoğan (eş başkan), Güney Şirin Dilek Vural, Mehmet Emin Konak, Esin Özdemir, Ersin Yaşar, Seyran Altan, Memduh Cana, Serap Kalkan, Mezher Kaya'dan oluştu.

Koç, "Önceliğimiz mahalle meclislerimizi oluşturmak. Bodrumdaki yerel sivil toplum kuruluşları içerisinde yaygın ve yoğun bir şekilde bulunarak, ilişkilerimizi daha da yaygınlaştırmak, genişletmek Bodrum yerel politikasına kendi siyasi görüşlerimizi katmak ve yaygınlaştırmak adına bu kurumlarda daha çok bulunmayı hedefliyoruz. Kendi mahalle meclislerimizi oluşturmak istiyoruz" dedi.

Kaynak: Hürriyet