MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ” PKK nereden takviye alıyorsa, oralar tümden kurutulmalıdır. Hükümet çekinmesin, terörizmle mücadele ettiği sürece MHP her zaman iktidarın destekçisidir” ifadelerini kullandı.

Partisinin grup toplantısında konuşan Bahçeli’nin konuşmasının satırbaşları şöyle:

“PKK nereden takviye alıyorsa, oralar tümden kurutulmalıdır. Hükümet çekinmesin, terörizmle mücadele ettiği sürece MHP her zaman iktidarın destekçisidir. Bugün doksanlı yollardan daha ağır şartlar yaşanmaktadır. TBMM’de terör propagandası yapan genel kurulu karıştıran her değerlerimize söven hainlerin dokunulmazlıklarını kaldırmak en büyük milli görevlerimiz arasındadır.

Meclis'te itiş kakış varsa sokaktakine ne diyeceğiz? HDP Meclis'i terörize etmektedir. Kaybeden demokrasimizdir milletimizin ta kendisidir. Herkesi sağduyuya davet ediyorum. Meclis'te terör propagandası yapanların dokunulmazlıklarını kaldırmak en büyük milli görevler arasındadır.

'TÜRKİYE, ORTADOĞU'DAKİ TÜM İSTİKRARSIZLIKLARI İTHAL ETTİ'

''Hiçbir terörist saldırının amacına ulaşamayacağını güçlü ve kararlı bir şekilde ifade ediyorum. Bir yanda PKK diğer yanda IŞİD Türkiye'yi abluka altına almıştır. Türkiye, Ortadoğu'daki tüm istikrarsızlıkları ithal etmiş durumdadır.

OKTAY VURAL

Ben böyle bir deklarasyonu görmedim. Ne varsa basında bazı çevrelerden öğreniyoruz. İnceleyin var mı böyle bir şey. Oktay Bey çok değerli bir kardeşimizdir. Onunla aramızda soğukluk olabilir mi? Nereden çıkartıyorsunuz bunları? Bizi bölmeye çalışıyorsunuz? CHP'yi karıştırmaya çalışıyorsunuz. Şimdi de Pelikan stratejisiyle ortalığı karıştırıyorsunuz. Fitnenin yayılmasına katkı sağlamayız.