MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin parti grubunda yaptığı konuşma 'Alo Fatih' kısmıyla Habertürk'e ter döktürdü.

Bahçeli'nin grup toplantısını diğer haber kanalları gibi canlı yayınlayan Habertürk Televizyonu, 'Alo Fatih' dediğini duyduğu anda yayını kesti. Ekrana haber bülteninden VTR'ler getiren Habertürk, Bahçeli'nin grup toplantısına 10 dakika sonra dönüş yaptı.

Habertürk'ün yayını kesmesine sebep olan Bahçeli'nin ALO Fatih konuşmasının en flaş kısımları şöyle;

-Yalancı yüzsüz riyakar, dedikoducu, karanlık suratlı bir yığın adam AKP'nin etrafında toplanmış maneviyat sömürüsüyle şeytanın özel kuryeliğine soyunmuştur. Herhalde Başbakan bu sözlerimize dayanamayacak, uzandığı ilk telefonuyla Fatihlerine emirler yağdıracaktır. Anlaşılan, Başbakan Erdoğan'ın paralı askerleri yandaş lejyonerlere, medyadaki soytarıları 24 saat hizmet vermektedir.

*ALo fatih hattı biz konuşurken sürekli açık ve çalışır vaziyettedir. Erdoğan dünyanın neresinde olursa olsun aslan parçası fatihleri tetikte beklemişler amuda kalkarak emre amade olduklarını göstermişlerdir.

*Fatihçiklere sesleniyorum. Alo fatih haberiniz olsun tehlike büyük çünkü MHP sel gibi kurşun gibi fırtına gibi geliyor. Yayınımızı derhal kesin durum raporunu da sahibinize takla atarak bildirin: Ezile büzüle en kısa yoldan ulaştırın.

SAYIN BAŞBAKAN BİZE BİR ALO DE KAFİDİR

*Başbakan'a teklifte bulunuyorum. Madem sözlerimizden çok alınıyorsun Fatihlerini azarlıyorsun. Gel bu işi çözelim, şahsımın ne zaman ve ne kadar konuşması gerektiğini bildirirsen senin gönlünü kırmaz sana bir güzellik yapmaktan çekinmeyiz. Sayın Başbakan yeter ki sıkma canını bu kadar çırpınma dert etme her şeyin orta yolu vardır ve bize bir ALO demen kafidir.

BUNLAR ÖZEL DEĞİL GENEL... GENEL...

*Şayet kamuoyuna servis edilen tapeler bizzat Başbakan'ın mahremini ilgilendirmiş olsa bunu lanetlerdir. Fakat kazın ayağı hiç öyle değildir. Bu vesileyle Başbakan'a kendisinin çok sevdiği sözlerle sesleniyorum. Bu ses kayıtlarının içeriği özel değil genel genel genel ahlaksızlığın daniskasıdır.

*Başbakan işi gücü bırakmış MHP'yi takibe girişmiştir. Bu bizim için memnuniyet vericidir. Bizi ne kadar dinlerse örnek alırsa o kadar çok şey öğrenecek ve doğruyu görecektir. Ancak kendisi bizden istifade için değil sesimizi kısmak için çırpınmıştır. Muhtemeldir ki şu anda ekran karşısında başını iki eli arasına alarak merhum Kemal Sunal'ın filmlerindeki Mazlum karakterlerini yana döne aramaktadır.

*Biz nereye gitsek Başbakan'ın kulağı bize çevrilidir. Muhtemeldir ki geceleri bile adımızı sayıklamaktadır.

HABERTEYYO... ALO FATİH

*Fas'a ziyareti esnasında şahsımızı hedef alan faşizan sözleri gündeme bomba gibi düşmüştür. Görüşlerimizin Haberteyyo ekranlarında yayınlanması Erdoğan'ı çileden çıkarmıştır. Fas'tan ALO Fatih hattını tuşlamıştır.

*Medyanın köçeğine dönen malum şahıs ise yayınımızı kesmiştir. MHP'nin görüşlerinin altyazıyla geçmesine bile tahammül edemeyen Erdoğan dikta yönetimlerine benzer bir hazımsızlık göstermiştir. MHP'ye uygulanan sansür, otokrat başbakanın gözetim ve denetiminde tezahür etmiştir. Bu demokrasi cinayetidir, bağımsız basının havaya uçmasıdır. Medyanın başbakanın tahakkümü altına alındığının göstergesidir.

*Erdoğan manşetlerde neyin verilip verilmediğini belirleyen çakma basın komiseri olmuştur. Anketlerdeki oy oranlarımızla bile oynanmıştır. Anket simsarları bizden almış BDP'ye ilave etmiştir.

İKİ FATİH'TEN BİR İNSAN SURETİ ÇIKMAZ

*İki Fatih'ten bir insan sureti çıkmayacağını bu kadar olaydan sonra anlamış olduk. Medya bezirganları Teketek kalmıştır. Baltayı taşa vurmuştur. Daha önce bu zihniyeti oldukça rahatsız etmişiz. Emrediniz efendim, tamam efendim, diyen arkadan kurmalı fatihler gereğini yapmıştır. Bizimle ilgili haberlere daha birçok müdahaleler olduğuna dair duyumlarımız da vardır. G

*Diktatörlerin bizden hoşlanmaması normaldir. Milli kimlik ve kültür düşmanlarının bizim sözlerimizden ürkmesi boşuna değildir. Ancak ister anketlerdeki oylarımızla oynasınlar, ister iktidar kahyası Fatihler bizi gazete sayfalarından mahrum bıraksınlar, medya zebanileri, istibdatçılar, ister hiç haberini vermesinler, bizi yok farz etsinler ne gam ne tasa, gerekirse derdimizi tek tek 76 buçuk milyon vatandaşımıza açıklarız.

*Satılmışlığın esaret tasmasını boğazına geçirmiş damatlara köşe verilmiş medya organları bizi haber yapmasınlar, biz iradenin asıl sahibine koşacağız. Tüm haramzadeleri doğduğuna pişman edeceğiz.

BAKALIM ALO FATİHLER NEREYE KAÇACAK

*O zaman göreceğiz ALO Fatihlerin nereye kaçacağını, ‘yahu Fatih’ diyenlerin nereye kaçacağını. Türkiye akla hayale sığmayacak yolsuzluk ile can çekişmektedir.  (İnternet Haber)