Partisinin Sarıgöl'de düzenlediği seçim mitingine katılan CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper, vatandaşlara seslendi. CHP'li Özalper, "Halkımız makam koltuklarından ayrılmayan Belediye Başkanlarından yaka silkmiş. Adaylarımız, ilçelerde gümbür gümbür geliyor" dedi. 

CHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ferdi Zeyrek ve Sarıgöl Belediye Başkan adayı Tahsin Akdeniz'in düzenlediği seçim mitingi, yoğun bir katılımla gerçekleşti. 

"MUHTEŞEMSİN SARIGÖL"

Çiçek Festivali'nde renkli görüntüler Çiçek Festivali'nde renkli görüntüler

CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper, "Sarıgöl bugün muhteşem bir kalabalıkla adaylarımız Ferdi Zeyrek ve Tahsin Akdeniz'e açık destek verdi. Manisa'nın tamamında gördüğümüz tablo bizi çok memnun ediyor. Sahada görüyoruz ki, halkımız makam koltuklarına yapışan, sosyal belediyecilikten bihaber olan, alt ve üst yapı çalışmalarında sınıfta kalan Belediye Başkanlarından yılmış, partimizin adaylarını kucaklıyor. Biz bu seçimde Manisa Büyükşehir ve ilçelerde çok iddialıyız. Halkımızın bizim yanımızda olduğunu da görüyoruz. Bu iş Manisa'da da, Sarıgöl'de de bitmiş. CHP, 31 Mart gecesi Manisalılarla birlikte kazanacak. CHP'nin halkçı belediyecilik anlayışını hem Büyükşehir'de, hem de ilçelerimizde halkımızla buluşturacağız"