12'nci cumhurbaşkanı seçilen Erdoğan, AKP'nin Olağan Kongresinde partililere hitap etti. İktidarları döneminde önemli icraatlar yaptıklarını, bunlardan bir tanesinin de paradan 6 sıfırın atılması olduğunu öne süren Erdoğan, sözü gazeteci Emin Çölaşan'a getirdi. İsim vermeden Çölaşan'ın "paradan 6 sıfır atılırsa Taksim'de eşek gibi anırırım" dediğini söyleyen Erdoğan "Hala kendisinin anırmasını bekliyoruz" dedi

12'inci cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan, AKP liderliğini bırakacağı olağanüstü parti kongresinde de basına bulaştı. Erdoğan, eski bir polemiğe gönderme yaparak, "Türk lirasından altı sıfır atılırsa Taksim'de anırırım diyen köşe yazarları vardı. Hala anırmasını bekliyoruz," dedi.

ÇÖLAŞAN: YALAN SÖYLÜYOR

Erdoğan benzer bir ifadeyi 2012'de kullanınca, Sözcü yazarı Emin Çölaşan başbakanın kendisinden söz ettiğini söyleyerek, "Bu arkadaş anırmaya ve anırtmaya çok meraklı! İstiyor ki, ille de birileri çıksın anırsın! Bu sözlerinin tamamında beni kastediyor ama isim veremiyor. Çünkü yalan söylüyor," diye yazmıştı.