Albümde, aşk, yalnızlık ve ilişkilere dair incelikli sözlerle süslenmiş, tüm beste ve düzenlemeleri Vedat Sakman’a ait 14 şarkı yer alıyor. 

DOLU DOLU BİR ALBÜM

‘Rec by Saatchi’ firmasının imzasını taşıyan albümde yer alan “Bir Umut Bir Yol, Şarkılar Yıldızlar, Servet ve Şöhret, Aşkı Kaçırmayın, Ağlamak ve Yaşamın Gözlerin Kadar Güzel Olsun” isimli şarkıların sözleri de Vedat Sakman tarafından yazıldı. Albümdeki diğer parçalarda ise Duygu AsenaMehmet Teoman,Atilla BirkiyeTomris Sakman’a ait sözler ve Federico Garcia Lorca’ya ait bir şiir kullanıldı.

İLK VİDEO KLİP, “YAŞAMIN GÖZLERİN KADAR GÜZEL OLSUN”A... 

Projenin ilk video klibi, albüme ismini veren “Yaşamın Gözlerin Kadar Güzel Olsun’’ isimli şarkıya çekildi. Albüm fotoğraflarının çekimini ve klibin yönetmenliğiniErcan Saatçi üstlendi. Görüntü yönetmenliğini Varol Şahin’in yaptığı klibin çekimi Sakman Club’ta sanatçının genç müzisyenlerden oluşan orkestrasının katılımıyla gerçekleştirildi. Albümün görsel tasarımı ise Serdar Şenel’e ait.

SAKMAN: “HAYATIMI, SERÜVENLERİN EN GÜZELİ OLAN MÜZİKLE PAYLAŞMAK...”
 
Yeni albümü hakkında konuşan Vedat Sakman, albümün gecikmiş olmasına rağmen, bu 5 yıllık arada değişik illerimizde sürekli konserler vererek ve haftada en az 2 kez sahneye çıkarak, her zaman sevenleriyle içeçe yaşadığını belirtti. “Hayatımı, serüvenlerin en güzeli olan müzikle paylaşmak ne büyük bir şans benim için... Bu serüveni albüm aracılığı ile bütün sevenlerimle paylaşmak ise her şeyden daha büyük bir mutluluk kaynağı” diyen Sakman, şu anda 40’a yakın yeni bestesi bulunduğunu vurgulayarak önümüzdeki yıla 2 albüm daha sığdırmaya çalışacağını söyledi. Sanatçı, yeni albüm beklediklerini her fırsatta belirterek albümün yayın sürecinihızlandıran fanlarına ve çabaları nedeniyle de Ercan Saatçi ile yapım ekibine teşekkür etti. 

SOLO ALBÜMLERİ DIŞINDA BİRÇOK PROJEYE DEĞER KATTI...

Kendisine ait solo albümlerinin dışında birçok dizi, film, tiyatro ve reklam müziği çalışmaları bulunan Vedat Sakman, ayrıca Zuhal OlcayLeman Sam ve Hümeyragibi isimlerin çeşitli albümlerinin müzik direktörlüğünü yaptı; beste ve şarkı sözleri ile de bu projelere katkı sağladı. Vedat Sakman halen Beyoğlu’nda bulunan Sakman Club’ta her cuma ve cumartesi akşamı sahne alıyor.

Cumhuriyet