İki yıl sonra stüdyoya giren Sinead O’Connor, gelecek hafta piyasaya çıkacak albümün, hayatını anlattığını söyledi.

“2012’de internette tanıştığım bir psikologla evlendim fakat psikolojim bozuldu. Uzun süre Bipolar Bozukluk tedavisi gördüm. Eşimden ayrılıp, uyuşturucu batağına düştüm. intihar etmek istedim” diyen ünlü sanatçı, yaşadıklarını şöyle özetliyor: “Şeydanla takıl ki, tanrıyı bulabilesin.”

İki yıl önce çıkardığı son albümü How About I Be Me (And You Be You)’dan sonra başı bir türlü dertten kurtulmayan İrlandalı şarkıcı Sinéad O’Connor’ın yeni albümü haftaya çıkıyor. Yeni albümü I Am Not Bossy, I’m The Boss için bir mülakat veren şarkıcı, şarkılarını yaparken, son yıllarda yaşadıklarından ilham aldığını söyledi.

2012’de internetten tanıştığı bir psikologla evlenen O’Connor, “Psikologla evlendim ama psikolojim bozuldu” dedi. Evliliğinde problemler yaşayan şarkıcı bir süre Bipolar Bozukluk tedavisi görmüş ve eşinden boşanmıştı.

Boşandıktan sonra uyuşturucu batağına saplandığını itiraf eden O’Connor’ın, intihar girişimi de olmuş. Ünlü şarkıcı iki yıl içerisinde yaşadıklarını şu sözlerle özetledi: “Şeytan’la takıl ki Tanrı’yı bulabilesin.”