Diyarbakır’da Çocuk Eğitim Merkezi fotoğraf atölyesi öğrencilerinin objektifinden “Çocukların Gözünden Çalışan Çocuklarsergisi, Cegerxwin’de açılıyor.

Bağlar Belediyesi'ne bağlı Çocuk Eğitim Merkezi öğrencileri, "Çocukların Gözünden Çalışan Çocuklar" temalı fotoğraflarını Diyarbakırlıların beğenisine sunmaya hazırlanıyor. 02-06 Şubat 2011 tarihleri arasında Cegerxwin Kültür Merkezi'nde kapılarını açacak olan sergi, Diyarbakır’da çalışan çocuklara dikkat çekmeyi amaçlıyor.

Bağlar Belediyesi bünyesinde çalışmalarını sürdüren ve çocuklara, kişisel gelişimleri için çok çeşitli alanlarda destek sunarak kendilerini keşfetme fırsatlar veren Çocuk Eğitim Merkezi, öğrencilerine verdiği fotoğraf eğitiminin ardından çıkan kareleri sergileyecek.

"Çocukların Gözünden Çalışan Çocuklar" sergisi ile çocuklar, kendileri gibi çocuk olan fakat ailesinin geçimine katkı sağlamak için çalışmak zorunda kalan akranlarını anlatıyor. Okul ve oyun çağındaki çocukların ağır yükünü çocuk gözüyle aktaran serginin büyük ilgi çekmesi bekleniyor.

ANF