Bugün TV Genel Yayın Yönetmeni Tarık Toros, kayyumun polisle beraber yayın odasına girmesiyle, ıslak imzalı bir kağıtla görevden alındı. Binadan çıkarılan Toros, “Bunlar en zor zamanlarımız olacak” dedi.

Kanaltürk ve Bugün TV’nin yayınları dakikalar önce sona erdi. Her iki kanalın ekranları da karardı. Bugün TV Genel Yayın Yönetmeni Tarık Toros, polis zoru ile binadan çıkarıldı. Tarık Toros el yazısıyla kendisine tebliğ edilen bir kağıtla görevden alındı.

Kanaldan çıkışta konuşan Toros, “Yayına polisler eşliğinde yönetim kurulu geldiler. Öncelikli olarak Tarık Toros’un görevden alındığına dair kendilerine bir tebliğ sundular. Tebliğin hukuki geçerliliği yok, ticari sicil kaydına yönetim kurulunun işlenmesi yapılmadığı için, personele yönelik işten çıkarma yetkisi bulunmamakta.

Sizin derme çatma yazdığınız kağıtlarla bu iş olmaz. Keşke daha fazla yapabilseydim. Yapamadım daha. Siyaha düşen adam gider. Bizim daha söyleyecek çok sözümüz var. Kanunsuz bir işlem. Kanunsuz bir şekilde insanlar polis gücüyle çıkarılıp işten atıldı. Allah Türkiye’yi korusun. Bunlar en zor zamanlarımız olacak. Hepsi geçecek inşallah. Artık gidelim izninizle” ifadelerini kullandı.