Nagehan Alçı, CNN Türk'te yayınlanan 'Dört Bir Taraf' programında yolsuzluk ve rüşvet skandalıyla ilgili bir gafa imza attı.

Konuşmasında, "Keşke devlet her türlü şeyden elini ayağını çekse, keşke bakanların alabileceği rüşvet minimuma inebilse" ifadelerini kullanan Alçı, kısa sürede sosyal medyanın diline düştü.

Alçı'nın gafı üzerine twitter'da şu yorumlar yapıldı:

orhan arsel ‏@ozicosama Nagehancım mesela Bakanların alabileceği minimum rüşvet sence ne olmalı ? Sen bakan olsaydın ne kadar isterdin mesela ? @Nagehanalci7

BURHAN KONUS ‏@burhankonus Minimum rüşvet almaya teşvik etmemiz gerekir  , kim demiş Nagehan hanım.

arzu caglan ‏@djarzu Yeni sloganım; minimum rüşvet maximum aşk.. ( Minimum rüşvet terimini hayatımıza katan Nagehan Alcı'ya teşekkürler )

Melanthé Κηεν ‏@postmohican Birlikte bütçe komisyonuna girip, bakanların alacağı minimum rüşvet miktarını planlar mıyız tatlı kıs? @Nagehanalci

Abuk Sabukcu ‏@AbukSabukcu Nagehan'in dün ki isteginden sonra sanirim Devlet Rüşvet Denetleme Kurumu kurulmali ki Bakanlar minimum rüşvet alsınlar.Ne gaf ama..

Rodezya ‏@Rodezya Nagehan diyor ki, rüşvet yemeyin demiyorum.. hobi olarak yine yiyin ama minimum düzeyde..

Yildiray Cinar ‏@ycinar Minimum rüşvet arkadaslar. Lutfen…Abartmayalim. Minimumda tutalim.

HIZIR ‏@HIZIR37 @DirenGamzem minimum derken başka şey kasteddi rüşvet derken dili sürçtü, fotomontaj derken aklı karıştı. lütfen alçıyı doğru anlayın aaaaa

zehra serap azbay ‏@zecsephia Bu vatan için elini hiç bir taşın altına sokmamış olan Nagehan Alçı'yı ciddiye alıp buralara taşımak suçtur. (Medyatava)