Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav’ın sakal bırakan futbolculara yönelik “Yahu arkadaş, burası imam hatip okulumu?” sözleriyle tepki göstermişti.

Cavcav'ın sözlerini Milli Gazete, nefret söylemiyle manşetine taşıdı. Gazete, “Cavcav unutmuş olmalı ki (o da nasip olursa) yarın musalla taşında cenazesini imam hatip mensupları kıldıracak” diye yazdı.

İlhan Cavcav'ın 'haddini aşan cümleler kullandı'ğını savunan gazete, Cavcav'ı hedef  gösterdi.

Cavcav'ın söylemlerini 'vukuat' olarak nitelendiren ve 'yenilir yutulur cinsten değil' diyen gazete, "Yüzde 99’u müslüman olan bir ülkede yani kendi ülkemizde futbolcuların uzattığı sakala karışıp onunla da yetinmeyip “burası imam hatip okulumu” diyerek “sakal” bırakanlara ve imam hatip okullarına dil uzatma cüretkârlığı gösterebiliyor" şeklinde yazdı.

"Birisi Cavcav’a Müslüman bir ülkede yaşadığını hatırlatmalı" sözleriyle Cavcav'ı hedef gösteren Milli Gazete, haberde şu ifadelere de yer verdi:

"Birisi Cavcav’a artık yaşlandığını Türk futbolundan elini ayağını çekmesi gerektiğini hatırlatmalı. Türkiye’de şike ve teşvik maç satma adam satma konularında dillere düşmüş Cavcav şunu unutmuş olmalı ki (o da nasip olursa) yarın musalla taşında cenazesini imam hatip mensupları kıldıracak. Ayrıca sakal bırakmak futbolcuyu nasıl olumsuz bir şekilde etkileyebilir. Bu sorunun da cevabını Cavcav verebilecek mi?"