Twitter'da 'Fuat Avni' ismiyle AKP ve cemaat savaşının arka planını anlatan hesap, sosyal medyanın gündemini belirlemeye devam ediyor.

17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonu ardından bazı takma adlar ortaya çıktı. Artık dünyanın bile izlediği Haramzadeler ve Başçalan takma adları inanılmaz iddialar içeren ve neredeyse her gün birkaç konuşma kaydı servis ederek, yüzbinlerce takipçiye ulaştılar.

Bu kimliksiz hesapların yanı sıra ileri sürdüğü iddiaları ve twitter'da 140 karaktere sığdırdığı mesajları ile bir hesap daha ortaya çıktı. Binlerce takipçisi olan "Fuat Avni" hesabı, öne sürdüğü iddialar ile Ak Partilileri çıldırtıyor.

Diğer hesapların aksine "Fuat Avni" hesabı öyle bilgiler içeren mesajlar atıyor ki, takipçilerinin yanısıra, iktidar mensupları "acaba içimizde bir köstebek mi var?" şüphesine kapılıyor.

Fuat Avni isimli hesap Başbakan Erdoğan'a dair verdiği özel kulis bilgileriyle dikkat çekiyor.

Cemaat’e yakın biri olduğu düşünülen 'Fuat Avni' takma isimli hesap Başbakan’ın ve Ak Parti’nin sırlarına ilişkin her gün çok sayıda mesaj atmaya başladı ve takipçi sayısı 380 bini geçti.

Binlerce takipçiye ulaşan 'Fuat Avni'nin, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın danışmanlarından birisi olduğu konusunda şüpheler var.

Fuat Avni, hesabının Başbakan Erdoğan'a hitaben isim vermeden yazdığı 'korkma titre' tweetleri merak uyandırdı.

KORKMA, TİTRE SÖZÜ NERDEN GELİYOR?

Hikayeye göre, Bediüzzaman'ın talebesi Zübeyir Gündüzalp bir gün Said Nursiye "Korkuyorum Üstadım, ahirzamanda imanımı kurtaramamaktan korkuyorum" der. Bediüzzaman ise "Korkma Zübeyir, titre" der.

FUAT AVNİ NE DİYOR?

İlgili hesaptaki iddiaları buradan takip edebilirsiniz: https://twitter.com/fuatavni