Sağlık durumunun iyiye gittiği ancak hayati tehlikesinin sürdüğü belirtilen Dilan Alp için pazar günü hastane önünde 'Yaşam Nöbeti' tutulacak.

1 Mayıs'ta polisin attığı gaz bombası ile ağır yaralanan ve halen hastanede bulunan lise öğrencisi Dilan Alp'in durumu ciddiyetini koruyor. Yurttaş Gazeteciliği yapan Ötekilerin Postası herkesi Dilan Alp için 'Yaşam Nöbeti'ne çağırdı.

Ötekilerin Postası'ndan yapılan çağrıda şu ifadelere yer verildi:

"Şimdi bütün ideolojileri, bütün kararlılığımızı, bütün duygularımızı yanımıza alarak buluşuyoruz! Dilan için, Meral için, Serdal için, Fehmi için, Zafer için ve adını bilmediğimiz birçok yaralı için yaşam nöbetinde olacağız!

Dilan'ın ailesi Dilan'ın yaşaması mucize oldu diyordu. Onu ayakta tutan bizlerin "yaşam arzusu" oldu. Şimdi bu yaşam arzusu için herkesi "yaşam için nöbete" çağırıyoruz! Pazar günü marjinal arkadaşlarımızın yanında, onların yaşama tutunmaları için bir araya geliyoruz!

Sessizce.. Kararlılıkla.. Hastane bahçesinde "yanlarında olduğumuzu" söylemek istiyoruz.

Hiçbir yaralı arkadaşımızın resmini de Uğur, Ceylan, Enes ve diğer çocuklarımızın yanına eklemek istemiyoruz.

Pazar günü yaşatmak için nöbete..!"

Pazar günü saat 13.00-15.00 arasında Bahçelievler Medical Park Hastanesi önünde tutulacak nöbete birçok sanatçının yanısıra sendika ve partilerin de katılacağı bildirildi.

insanhaber.com