Ukash, dünya çapında yayılan internet alışveriş sitelerinde kullanılan bir ödeme sistemidir. 19 haneli dijital bir şifreleme sisteminden oluşan Ukash kart pin kodu sanal bir ön ödemeli kart sistemidir.

Bu kart yoğun kullanılmasının temel sebebi internet üzerinden alışveriş yapmanın en güvenli yolu olmasıdır. İşlem yapacağınız sitede, sizinle ilgili hiçbir bilgiye başvurulmaz. Sadece kartınızın ukash pin numarası girilerek işlem gerçekleştirilir. Bu sayede, normal banka kartlarında yaşanabilecek internet dolandırıcılığının önüne geçilmiş olur.

Kredi kartı numaranızı paylaşmak zorunda olmadan, yalnızca Ukash hesabınıza para yatırarak en güvenli şekilde online alışveriş yapmanızı sağlıyor. Ukash kart kullanarak internet üzerinden yapmış olduğunuz alışverişleri hiçbir kişisel bilgi ve kredi kartı kullanmadan %100 güvenli bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Özellikle Facebook, Amazon gibi dev sitelerde, online oyun ve iddia sistemlerinde geniş bir kullanım alanına sahip. Ukash logosunu gördüğünüz bütün sitelerde bu ön ödemeli kart sistemi geçektedir.

Ukash sistemi Dünya'nın birçok ülkesinde geçerlidir.

UKASH NEREDE KULLANILIR?

Tüm dünya'da olduğu gibi Ülkemizde de E-ticaret sektörü ve Online Oyunlar oldukça internet kullanıcıları tarafından oldukça popülerdir. Online Ödeme yöntemleri konusunda kredi kartı kullanımından çekinen kullanıcılar son yıllarda ön ödemeli kart sistemleri olan ukash sistemini tercih etmektedir.

Kredi sahibi olmayan, ancak online oyunların müptelası olan gençler için de Ukash tercih edilen bir ödeme yöntemidir.

İletişim sektöründe ucuz fiyatlarla konuşma imkanı sağlayan Voip ve Skype’tan kontör alma işlemlerinde Ukash kart kullanabilirsiniz.

UKASH KARTIMI NEREDEN VE NASIL ALABİLİRİM

Ukash kart satışı yapan birçok internet sitesi mevcuttur. Ukash Kart Destek sitesi de online olarak sorularınızı yanıtlayarak kartınızı kolayca almanız için size yardımcı olmaktadır: www.ukashkartdesteki.com

Ukash kartlarınızı Türk Lirası ile Avro karşılığı ile satın alabiliyorsunuz. Limit olarak en yaygın 10, 20, 25, 50, 100 ve 250 Avro değerlerinde Ukash kart alımı yapılmakta.