İnternet hayatımızdaki alışkanlıkların değişimine yön veriyor. İnternet ile hayatımız oldukça kolay bir hal aldı. Hal böyle olunca bizlerin vazgeçilmez eğlence aktivitesi  olan okey de internet üzerinden oynanır hale geldi. İnternetten okey oynamak doğrudan bizlere bir çok kolaylığı da sunuyor. Normalde okey oynamak istediğimiz zaman beraberimizde 3 arkadaşımızı ikna etmemiz gerekiyor. Ne zaman okey oynamak istense de mutlaka 4 kişi olmak bir sorun olarak ortaya çıkmaktadır. Oysa ki internette okey oynamak için hazır kıta bulunan binlerce insan bulunmaktadır. Bu sayede kimseyi ikna etmek ile zaman kaybetmeden okey oynamaya başlayabilirsiniz. İnternetten okey oynamak istiyorum ama bu arkadaşlarım ile oynamanın keyfini vermez diyenler için de çözüm mevcut. İnternet aracılığı ile arkadaşlarınız ile aynı web sitesinin aynı odasına girerek okey oynayabilirsiniz. Okey odalarında yer alan sohbet bölümü ile de okey oynarken  arkadaşlarınız ile doyasıya muhabbet edebilirsiniz.

Okey, facebook okey, okey oyna denildiği zaman internette karşımıza binlerce okey oynama sitesi çıkmaktadır. Ancak bu okey oynama sitelerinin bir çoğu çok yoğın kitleye hitap etmeyen, kalitesiz okey oynama siteleridir. İnternette okey oynamak isteyenlerin mutlaka kaliteli bir okey oynama sitesi bulmalarını tavsiye ederiz. Peki bir okey oynama sitesinin kalitesini neler belirler?

•Sade ve hoş bir temaya sahip olan okey siteleri aracılığı ile çok daha keyifli vakit geçirebilirsiniz. Örneğin okeybul.com tarzı reklamlar ile boğulmamış , sade ve hoş temaya sahip okey oynama sitelerini kullanmanızı tavsiye ederiz.

•Kullanıcı kitlesi fazla olan okey oynama siteleri her zaman ilk tercihiniz olmalıdır. İçerisinde 15-20 kişi bulunan okey oynama sitelerini ziyaret ettiğiniz zaman haliyle okey oynamak için başkalarının gelmesini beklemek zorundasınız. Ancak anlık olarak binlerce kişinin okey oynadığı web sitelerini ziyaret ederseniz saniyeler içerisinde okey oynamaya başlayabilirsiniz.

•Okey oynadığınız sitenin seviyeli bir web sitesi olmasına özen göstermelisiniz. Aynı zamanda okey oynamak için bir çok farklı oda seçenekleri bulunan web siteleri aracılığıyla kendi ilinizdeki kişiler ile de doyasıya okey oynayabilirsiniz.

Tüm bunları fazlası ile barındıran okey oynama sitelerinin sayısı parmakla sayılacak kadar azdır. Bu nedenle okey oynarken geçirdiğiniz zamanı keyifli kılmak adına okey oynamaya başlamadan önce web sitesi seçiminize özen göstermenizi tavsiye ederiz.