Seray Uluslararası Taşımacılık olarak, 300 Geniş Araç Filomuz İle Tüm Balkan Ülkelerine Günlük Çıkışlar Düzenlemekteyiz!

Seray Trans olarak işimizde liderliğimizi Kosova taşımacılık hizmetimizde de korumaktayız. Taşımacılık sektöründe başta Kosova ve Türkiye olmak üzere birçok ülkede faaliyet göstermekteyiz. Güvenilirlik ve kalite anlayışımızdan hiçbir durumda ödün vermemekteyiz. Taşımacılık işini gerçekleştirirken firmamız ve tüm çalışanlarımız tarafından gerekli dikkat ve hassasiyetle çalışmalar yapmaktayız. Kosova taşımacılık, Lojistik ve parsiyel işimizde kalitemizden ödün vermemek için ekibimize gerekli düzeyde eğitimler vermekteyiz. Aldıkları eğitimle kaliteli ve güvenli hizmet sunmaktadırlar. Böylece Seray Lojistik olarak disiplin, kalite ve güvenilirlik ilkemizi sağlamış olmaktayız. Her müşterimizin, firmamızdan ve sunduğumuz uluslararası taşımacılık hizmetinden memnun kalması için gerekli dikkati ve özeni göstermekteyiz. Edindiğimiz bu ilkeler doğrultusunda hiçbir durumda ödün vermeden köklü bir firma olma yolunda sağlam adımlar atmaktayız.

Balkan ülkelerine gerçekleştirmiş olduğumuz düzenli sevkiyatlarımız ile acenta ağımızı genişleterek, Kosova nakliye hizmeti de vermeye başlamış bulunmaktayız. Uluslararası alanda, neredeyse her gün Doğu Avrupa ve Balkan ülkelerine düzenli ve zamanında çıkışlarımız bulunmaktadır. Tüm müşterilerimizin yük ya da eşyalarını güvenli ve sağlam olarak alıcılara teslimatını yapmaktayız. Kosova nakliye işi ana işimiz olmaktadır. Böylece üzerinde çok dikkatli ve özenli çalışmalar sağlamaktayız. Gerekli durumlarda müşterilerimizin özel istekleri üzerine farklı ülkeler de nakliye, taşıma ve diğer taşımacılık hizmetlerimizi de gerçekleştirmekteyiz. Tüm ev ya da iş yerlerinin yük ve eşyalarının nakliye hizmetini sağlamaktayız. Sizlere sunmuş olduğumuz Kosova taşımacılık hizmetimizi, gelişmiş ekibimizle hiçbir zorlukla karşılaşmayacağınızın garantisi sunabilmekteyiz. İlkelerimiz doğrultusunda uluslararası anlamda firmamız bulunduğu sektörde en çok tercih edilen firmalar arasındaki yerini üst sıralarda almaktadır. Bu durumla firma olarak onur ve gurur duymaktayız. Müşterilerimize daima en iyi hizmeti sunmak için çalışmakta ve gelişmekteyiz.

Küçük ölçekte uluslararası taşımacılık hizmeti almak isteyen müşterilerimiz için daha ekonomik bir yol olan; parsiyel taşımacılık hizmetini önermekteyiz. Bu doğrultuda Kosova parsiyel taşımacılık hizmetimiz hakkında bilgi sahibi olmanız adına açıklamamız gerekirse; parsiyel taşımacılık; aynı güzergâh üzerinde bulunan farklı müşterilerimize ait farklı yük ya da eşyaların tek bir araç üzerinden yola çıkarılması ve aynı gün içerisinde tüm müşterilerimize teslimat yapmamızı sağlayan hizmetimiz olmaktadır. Müşterilerimiz genel olarak bu hizmeti daha ekonomik olmasından dolayı tercih etmektedir. Seray Trans olarak firmamızın sunduğu hizmetlerde böyle bir durumla karşılaşılması olanaksızdır. Bilgisayar kayıtlarımızla numaralandırma işlemimiz kişi adına gerçekleşir ve böylece ürünleriniz adresinize doğru, zamanda ve eksiksiz bir şekilde teslim edilir. Güvenli ve kaliteli hizmet sunarak tüm müşterilerimizin tercih adresi olmaktayız. Sizlerde Kosova taşımacılık, nakliye ve parsiyel taşımacılık hizmetlerimizden en uygun fiyat alarak faydalanmak istiyorsanız, Seray Trans Web adresine girmeniz ve size uygun taşıma planlarına göz atmanızı tavsiye ederiz. İletişim ve acenta bilgilerimizden bizimle irtibata geçebilirsiniz.