Soğuk ve yağışlı günlerin vazgeçilmez ayakkabıları botlar için bu kış seçimini yaptın mı? Sonbahar ve kış aylarında en çok kullandığın bot seçimini doğru yapman önemli. Seni bu zorlu mevsimlerde ayaklarını rahat ettirecek ve sıcak hissetmeni sağlayacak, konforlu ve kaliteli bot modellerini seçmeni öneririz.  

Bu seçimi yaparken vücut tipine göre bir model seçebilirsin. Bot modelleri; kısa topuk, yüksek topuk, bağcıklı ya da bağcıksız, bileksiz veya bilekli olarak ayrılıyor.
Sen de kendi vücut tipine göre hangi botu tercih etmen gerektiğini merak ediyorsan işte ipuçlarımız: Eğer daha uzun ve ince görünmek istiyorsan yüksek topuklu, dikkat çekici botlar giymeni öneririz. bu botlar sayesinde hatların ortaya çıkacak, ve seni zarif ve ince gösterecektir. Kısa boyluysan topuklu ya da topuksuz her zaman sivri burunlu modelleri tercih ederek bacak boyunu uzun gösterir ve daha zayıf görünürsün.

Jean pantolonlar ile botunu giyerken eğer skinny pantolon giyersen aynı renk topuklu bir botla ya da ispanyol paça bir jean giyersen dolgu topuk bir botla boyunu olduğundan uzun gösterebilirsin. Eğer bacaklarınız kalın ise bileği geniş bot modellerini tercihin olmalı. Bu botlar aşağıda daha geniş durur ve bacaklarının daha ince görünmesini sağlar. Uygun fiyata kaliteli bayan bot modellerini 'da rahatlıkla bulabilirsin. ModaCruz’da bir milyondan fazla kadın yeni gibi ayakkabılarını ve kıyafetlerini satışa çıkarıyor. Dünyaca ünlü Chanel, Louis Vuitton, Prada gibi lüks markaların yanında Hotiç, Kemal Tanca, Derimod, , gibi türk markaların her modelini bulabileceğin bu sitede trendleri ve stil önerilerini de takip ederek ve kendi dolabını da paylaşarak bu keyifli moda dünyasına katılabilirsin.