Günümüzde müşteri ilişkileri konusunda kullanılan teknolojiler büyük önem taşıyor. Toplu SMS yazılımları ve Sesli mesaj, Call Centerlar gibi kanallar müşteriyle doğrudan ilişki kurabilmek amacıyla kullanılmaktalar. Kullanılan bütün bu teknolojilerin yanında bunların nasıl kullanıldığı, arka planının nasıl işlediği gibi etkenler de müşteri ilişkilerine doğrudan etki eden konular arasında. Örneğin arka planda yapılan ayarlamalar konusunda yaşanan bir aksaklık bir çok müşteri bilgisinin etkilenmesine neden olabilir.

Hemen Alo’nun tanımlamalar menüsü sağlam altyapısıyla oluşabilecek sorunların önüne geçerken aynı zamanda basit ve etkili bir yönetim panelini de kullanıcılarla buluşturuyor. Sistem üzerindeki ayarları bu menü üzerinde bulabileceğiniz gibi işlevsel özellikleri de yine bu menüden kolayca ayarlayabilirsiniz.

Hızlı Menüsüyle sürekli kullandığınız dosyalara ya da işlemlerinize hızlıca ulaşabilirsiniz. Zamanınızı etkili kullanmanızı sağlayacak bu alt menü, tanımlamalar menüsünün en iyi özelliklerinden sadece bir tanesi.

Cari Yönetimi Özellikleriyle müşterilerinizin isim, adres gibi özelliklerini saklayabilir. Bütün bunlara kolayca erişip gerektiği zaman üzerlerinde değişiklik yapabilirsiniz.

Kullanıcı tipleri ekleyerek sisteminizi kullanacak olan kullanıcıları tanımlayabilirsiniz. Müşteri temsilcisi, kullanıcı, back office gibi tanımlamalar yaparak sisteminizi daha detaylı hale getirebilirsiniz.

Kullanıcı yönetimi özelliğiyle kullanıcılara ait mesai saatlerini, kullanıcı etkilerini, dosya erişim izinlerini belirleyebilir bunlara göre ayarlamalar yapabilirsiniz.

Kargo Firmaları özelliğiyle müşteri temsilcilerinin sistemde tanımlı olan kargo firmalarına ulaşarak kargo takibi gibi kargo işlemlerini basitçe yapmalarını sağlayabilirsiniz.

Geçmiş özelliğiyle kullanıcıların sisteme yaptıkları giriş çıkış işlemlerini, kullandıkları özellikleri ve login tarihlerini görebilirsiniz.

Ayrıca tanımlamalar menüsüyle güvenlik işlemlerinizi de ayarlayabilirsiniz. Panale giriş yapacak IP adreslerinin hangilerine izin verileceği gibi ayarlar da bu menü altında yapılabiliyor.

Hemen Alo’nun tanımlamalar menüsüyle bütün işlemlerinizi güvenli bir şekilde gerçekleştirerek, müşteri ilişkileri konusunda daha etkin çözümlerle hizmet verebilirsiniz.