İnternetten online satış yapan alışveriş sitelerinden bazısı havale/eft ile alışveriş sitesidir. Bazıları ise kredi kartıyla ödeme yapılabilen online alışveriş sitesidir. Bazı siteler ise kapıda ödemeli alışveriş siteleridir. Birçok internet sitesinde ise bu üç ödeme yönteminin tamamı kullanılmaktadır ve hem havale/eft ile, hem kredi kartıyla, hem de kapıda ödemeli alışveriş yapılabilmektedir.

Havale ve EFT ile Kredi Kartıyla ya da Kapıda Ödemeli Alışveriş Siteleri

Onlinealucual.com sitesi de hem havale/eft ile, hem kredi kartıyla, hem de kapıda ödemeli alışveriş yöntemiyle hizmet veren sitelerden biridir.

Onlinealucual.com sitesinden Bilgisayar, Tablet, Cep Telefonları, TV, Elektrikli Ev Aletleri, Fotoğraf Makineleri, Kamera, Ev Tekstili Ürünleri, Anne, Bebek, Oyuncak, Kozmetik, Sağlık,  Bakım, Giyim, Ayakkabı, Çanta, Saat, Takı, Aksesuar, Oto Aksesuar, Navigasyon, TV Ürünleri, Kırtasiye, Ofis Malzemeleri, Hobi ve Oyun Konsolları kategorilerindeki ürünlerin havale/eft, kredi kartı ya da kapıda ödemeli alışverişini yapabilirsiniz.

Online Ucuz Alışveriş Sitesi

Sitede birçok kategorideki ürünler olabildiğince uygun fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Bazı ürünleri en ucuz olarak satın alabilirsiniz.

Satın aldığınız ürünler Yurtiçi Kargo işbirliği ile en uygun fiyata kargolanmaktadır. Belli miktar üzerindeki alışverişlerde ise kargo ücreti alınmaktadır.

Havale/EFT, Kredi Kartı ya da Kapıda Ödemeli Alışveriş Sitesi için: http://www.onlinealucuzal.com/