Güneş gözlüğü denilince ilk akla gelen markalarlardan birisidir Rayban. Yıllardır hiç modası geçmeyen modelleri ile güneş gözlüğü sektöründeki kuşkusuz en büyük firmadır. 50 yıldan fazla süredir üretilen Aviator, Wayfarer gibi modelleri günümüzde güncellenen renk kombinasyonları ile görmek mümkün.

2013 yılında da Ray-ban güneş gözlükleri mağazalardaki yerini aldı. Yeni çıkan modelleri Aviator ve Wayfarer kadar iddialı. Özellikle Ray-ban 2013 modellerinde alışılmış siyah, kahverengi renkler haricinde mavi, sarı, beyaz, kırmızı gibi birçok farklı renk seçeneklerini bulabilirsiniz.

Rayban bayan ve erkekler için oldukça fazla alternatif sunmaktadır. Hatta birçok model unisex olarak üretilmiştir. Ürettiği modellerin de birçoğunda ekartman denilen büyüklük küçüklük ölçüsü bulunmaktadır. Bu ölçüler yüz tipinize en uygun RayBan güneş gözlüğünü rahatlıkla seçmenizi sağlamaktadır.

RayBan güneş gözlüklerinin tüm dünyada bu kadar çok satılmasının sebeplerinden biriside kullandığı camlardır. Rayban güneş gözlüklerinde kullanılan camların tamamı birinci kalite %100 UV li camlardır. Ray-ban bazı modellerde organik bazı modellerde ise mineral cam kullanmaktadır. Organik camlar daha hafif fakat çizilmelere karşı fazla dayanıklı olmayan camlardır. Mineral camlar ise organik camlara göre daha ağır fakat çizilmelere karşı dayanıklıdır. Rayban erkek modellerinde en çok tercih edilen mineral polarize camlardır. Rayban bayan modellerinde ise organik degrade camlar daha çok tercih edilmektedir.

Çok Satan Rayban Güneş Gözlükleri

Dünyada en çok satan Rayban güneş gözlüğü modeli kuşkusuz Wayfarer modelidir. Bu modelin kodları RB2140 ve RB2132 olarak geçmektedir. RB2140 eskiden beri üretilen Rayban Wayfarer modelinin aynısıdır. RB2132 daha sonra üretilmeye başlanmıştır. Rayban Aviator Türkiye de ki ismi ile damla modelleri, RB3025, yine Rayban güneş gözlüklerinde en çok satan modeller arasındadır. Bu modelin aynalı camlı sarı, kahverengi çerçeveleri bayanlar tarafından tercih edilmektedir. Aynı modelin yeşil, füme camlı koyu çerçeveli renkleri de erkeklerin en çok tercih ettiği güneş gözlüğü modellerindendir.
 

Orijinal Rayban Güneş Gözlükleri

Rayban güneş gözlüğü alırken ürünün orijinal olup olmadığına dikkat etmelisiniz. Uzak doğudan kaçak olarak gelen güneş gözlüklerindeki boya maddeleri göz sağlığı açısından oldukça zararlıdır. Bu yüzden sizde Rayban güneş gözlüğü alırken yetkili satış noktalarından almaya özen gösterin. Saatinadresi.com internet üzerinden 5 senedir satış yapan yetkili Rayban satış noktasıdır. Burada satılan Rayban güneş gözlükleri Türkiye distribütörü Luxottica garantisi ile gönderilmektedir. Ayrıca orijinal RayBan kutusu, silme bezi ve faturası siparişinizle birlikte size ulaşmaktadır. Firmanın aynı zamanda fiziki mağazaları da bulunmaktadır. Saatinadresi.com’dan 2013 Rayban güneş gözlüklerini %25 indirim + taksit avantajı ile alabilirsiniz. Üstelik tüm ürünlerde firma kargo ücreti de almıyor.