Galatasaray’ın Başarılı teknik adamı Fatih Terim, Osmanlıspor’u 2-0 mağlup ettikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu. Transfer sürecine de değinen Terim Ndiaye’nin takım için neler ifade ettiğinden bahsetti ve “Kadrodaki oyuncularımızın paralarının ödenmesi, yeni transfer yapılmasından daha öncelikli bir konudur” dedi.

Ayrıca konuşmasında takımda ki alacakları yüzünden antrenmanlara çıkmadığı iddia edilen Gomis’in sakat olduğunu söyleyen Terim, “Ben hocası olarak sakat olduğunu söylüyorum. Bu rahatsızlığı Marsilya’dan kalma. Rahatsızlığını maçın ertesi günü hissetti. Bizde sağlık durumunu riske atmamak için onu götürmedik.

Bugünde biraz antrenman eksiği olduğu için oyuna geç soktum. Benim oyuncumla ilgili bir problemim yok. Benim için esas olan oyuncumun beyanıdır. Onun sözlerine inanıyorum” dedi.


"Ndiaye kalsın isterim ama..."

Kamp kadrosundan çıkarılan ve hakkında transfer söylentileri dolaşan Ndiaye içinde yorum yapan Terim, “Ndiaye kaliteli oyuncu. Bizim için de önemli bir isim. Fakat geçen ki konuşmamızda farklı olaylardan dolayı maça konsantre olmayacağını söyledi. Bende ona hak verdim. Transfer döneminin sonuna yaklaştık. Ödemeleri yapılmamış 23 oyuncumuz var. Yönetim de farkında ve ödeme için uğraşıyorlar.

Bu paralar ödenmeden transfer yapılmasına sıcak bakmıyorum. Ben neye ihtiyacımız olduğunu belirttim. Eksik olduğumuz noktaları bir bir gösterdim. Duygusal olarak Ndiaye’nın gitmesini istemiyorum, zaten izinde vermedim. Fakat Galatasaray camiası oldukça büyük bir camiadır.

Duygusallığa yer yok, mantıksal kararlar vermeliyiz. Hâlihazırda bizim oyuncumuz. Önümüzde bazı zorluklar var, bunları beraber aşacağız. Bizim anormal rakamlara transfer yapma lüksümüz yok. Yönetim en son söylediğim söz ‘Eğer takımın ödemeleri uzayacaksa biz transfer yapmayalım’ oldu.”


“Sarı Cuma’ya uygun oynamamız gerekirdi”

Galatasaray taraftarının başlattığı ‘Sarı Cuma’ etkinliği büyük takım refleksidir dedi ve ekledi, “Bugün bizim taraftara daha net bir cevap vermemiz gerekirdi. Üstünlük sağlamamız gerekirdi fakat biz dengede kaldık. Maç içerisinde kötü oynadığımız zamanlar da oldu. Ama kazandığımız 3 puandan dolayı oldukça mutluyum.

Maçın ikinci yarısında 17 atağımız var. Çok gol pozisyonuna girdik fakat kaçırdık. Sarı Cuma’nın ruhuna yakışan bir futbol sergileyebilirdik.  Biraz rahatsız olmama rağmen bende store’a gittim” dedi. Spor dünyasındaki en güncel haberleri ve maçlara açılan en yüksek oranları ve gibi siteler üzerinde bulabilir, yüksek kazançlar elde edebilirsiniz.