Geçen gün arkadaşım bizdeydi ve tutturdu illa ki bilgisayarda oyun oynayalım. Ben oyunları çok seven biri olmadığım için bilgisayarımda oyun barındırmıyorum. Bilgisayarımda oyun yok desem de kendi bilgisayar başına geçti ve oyunların yüklü olmasına gerek olmadığını söyleyerek basit ve kaliteli oyunların siteler üzerinden oynanabileceğini söyledi. Kendi beğendiği bir site olan www.tokoyun.com adresini açtı ve 2 kişilik oyunları oynamayı tavsiye etti.

Ben de ısrarlarına dayanamadım ve bilgisayar başına geçtim. 2 kişilik oyunlar bu durumlarda çok işe yarıyormuş onu anladım. Sitede bir sürü 2 kişilik oyunlar vardı. Araba yarışlarından bir iki tanesini oynadık ve sonra bir tane dövüş oyunu oynadık. Bayağı bir oyuna girip çıktık ve en sonunda Ateş ve Su diye bir oyun duyduğumu ama hiç oynamadığımı söyleyince o çocuk oyunu ama güzel bir oyun olduğunu söyledi. İlk sıralarda Ateş ve Su 3 oyunu vardı ve onu oynamaya başladık. Ben tabii ki hemen erkekliği yedirir miyim? Yani hemen erkek olanı yani ateş olanını seçtim ve arkadaşıma da su olanını bıraktım. Ne de olsa ev sahibi bendim.

Meğersem bir sürü Ateş ve Su oyunu varmış. Bu Ateş ve Su 3 yani üçüncü sürümünde hikaye tapınakların olduğu bir ormanda geçiyor. Tapınaklarda yukarıdan harekete başlayan Ateş ve Su ortak bir şekilde hareket ediyorlar. Çünkü bazı durumlarda Ateş’in önden gitmesi gerekir bazı durumlarda da Su’nun önden gitmesi gerekir. Bazı yerlerden sadece Ateş ve bazı yerlerden de sadece Su geçebilmektedir. Bu şekilde ikisi de kazasız bir şekilde tapınaktaki son kapıya gidip çıkışlara yönelecekler ve diğer bölüme geçecekler.

Oyun beni gerçekten sardı. Onlarca bölüm vardı biz baya ilerledik ama sonra baktım ki zaman baya ilerlemiş ve oynamayı keserek işimize koyulduk. Arkadaşım bana bir iyilik etti ve ara sıra boş zamanlarımda bu siteye girip Ateş ve Su 3 oyununu kaldığım yerden devam ettireceğim ve sonunu göreceğim. Ayrıca diğer Ateş ve Su oyunlarına da bakarım hatta sitedeki diğer güzel oyunlara da bakarım.