Kadın giyiminde son modanın dantel detaylar olduğu şüphesiz bir gerçek. Cream Her markası tarafından tasarlanan tüm dış giyim parçalarında zarafeti ve feminenliği ön plana çıkarmak için kullanılan dantel detaylar, bayanlara daha estetik bir görünüm yakalama şansı veriyor. Cream Her kadın giyim kategorisinde yaptığı yenilikler ile 2015 yaz sezonun çok daha renkli ve şık geçeceğinin sinyallerini de vermeyi unutmuyor.

Özellikle elbise, etek, kısa kollu ceket ve şortlarda tamamen dantel işlemelerden yararlanan markanın tasarımları kadar rahat formu da bayanları etkileyen unsurlar arasında yer alıyor. Her bedene göre farklı formlarda tasarlanan ürünler, üretimlerinde kullanılan yumuşak ve ince materyaller sayesinde gün boyu kullanılsa da rahatsızlık vermez. Klasik ve ışıltı giyimin anahtarı olan dantel, en kolay kombinlenebilen ürünlerin başında yer alır. Geçmiş dönemlerde sadece abiye elbise modellerinde kullanılan dantel tasarımlar, sınırları aşarak sokak modasına kadar inmeyi başarıyor.

Renklerin Gücünü Üzerinizde Hissedin!            

Gerek tasarım gerekse de form konusunda kadınsı bir görünüm yaratmak isteyen Cream Her kadın giyim kategorisinde ayrıca renklerin gücünü de yansıtıyor. Doğanın en doğal ve iç açıcı renklerini kıyafetlerde buluşturan marka, adeta renk cümbüşü yaratıyor. Etnik tarzın yansıtıldığı giyim ürünleri, bayanların daha pozitif olmalarına yardımcı oluyor.

Yaza yakışan renklerin kullanıldığı parçaları kombinlerde kullanmak ise son derece kolay. Sade ve düz ürünler ile uyum yakalayacak olan etnik desenli ürünler, günün en şık bayanı olmasını sağlayacak. Güzelliğine ve görünümüne önem veren bayanlara hitap eden Cream Her ile siz de tarzınızı değiştirebilirsiniz. Her biri ince işçilik ile tasarlanmış olan modeller içinde hem rahat hem de güvende olacağınıza emin olabilirsiniz. Gardırobunuzu yeniden gözden geçirmeye ne dersiniz?