Sitemizde Manisa, Antalya, ilanları gibi daha birçok ilimizin ilanları yer almaktadır. Kendi bütçenize uyacak bu daireleri sitemizde kolaylıkla bulabilecek ve inceleme imkanı yakalayabileceksiniz. Ayrıca gelişmiş arama özelliği sayesinde daireleri sınıflandırabilmeniz de mümkün olmaktadır. Bu sayede aradığınız evi nokta atışı bir şekilde bulabilmeniz mümkün olmaktadır.

Gelişmiş Arama Özelliği

Sitemizde yer alan binlerce satılık ya da kiralık daire arasından aradığınızı nasıl bulacağınızı merak ediyorsanız bu sorunuzu cevaplandıralım. Sitemizde bulunan detaylandır butonu sayesinde bir evin fiyatı, metrekaresi, oda sayısı, bina yaşı, bulunduğu kat, kat sayısı, ısıtması, banyo sayısı, eşyalı olup olmadığı, krediye uygun olup olmadığı gibi kriterler hakkında detaylandırma gerçekleştirebilirsiniz. Böylelikle sitemizdeki daireler arasından kriterlerinize en uygun olanlar sizlere sunulacak ve istifadenize sunulacaktır.

İl ve İlçe Seçimi

Sitemizin ana sayfasında sizleri il ve ilçe seçimi beklemektedir. Örnek olarak burada il olarak Manisa’yı seçebilir kiralık ya da satılık seçeneğinden de satılık olanı seçerek aramanızı yapabilirsiniz. birbirinden farklı birçok daire sizlere görselleri ile birlikte sunulacaktır. Böylelikle aradığınız daireyi bulabilecek ve direkt olarak iletişime geçebileceksiniz.

Güvenli Alışveriş

Sitemiz bünyesinde yer alan dairelerin tamamı teyitli satıcılardan oluşmaktadır. Dolayısıyla da herhangi bir şekilde dolandırılma ihtimaliniz de bulunmamaktadır. Üstelik ilanı yayınlayan kişilerin kimlik bilgilerini de sitemizde bulabilir ve doğrudan iletişime geçebilirsiniz. Eğer kendi iletişim bilgilerinizi saklamak istiyorsanız bu durumda da sitemizde yer alan mesaj özelliğini kullanarak iletişime geçebilirsiniz.

Sitemizde aradığınızı varsayacak olursak sitemizin özellikleri sayesinde bu evin haritada tam olarak nerede olduğunu bulabilecek bunun yanı sıra evin ne zaman ilana verildiğini tespit edebilecek tüm detayları birinci kaynaktan öğrenebileceksiniz.

Eğer ilanı beğenip sonradan incelemek isterseniz bu durumda da ilana yıldız koyarak geri bulmanızı kolaylaştırabilirsiniz. İşte tüm bu fırsatları kaçırmamak ve güvenli bir şekilde alışveriş yapabilmek için sizleri de aramızda görmek istemekteyiz. Aradığınız kriterlere sahip evi kaçırmadan sizleri de biran evvel aramızda görmekten memnuniyet duyacağımızı da özellikle belirtmek isteriz.