Yılların deneyimi ve başarısı ile bölgesinin tek okulu olmayı başarmış olan Sakarya eğitim kurumları yetiştirdiği çocuklarda yarının dünyasında söz sahibi olmayı, kararlı olmayı, hedefe ulaşmayı ve başarılı olmayı aşılamaktadır. İnsanın eğitimli olması demek hiçbir şekilde kendini ezdirmemesi, haksızlıklar ile mücadele etmesi, vatanı ve milletini savunması demektir. Bu milli değerler ile evrensel ilkeler ışığında eğitim sunan kurum, Eskişehir özel anaokulu ile bu eğitim serüvenine başlamaktadır. Sadece okuyan ve ezberleyen öğrenciler değil, aynı zamanda düşünen çevresinde ve dünyasında ne olduğunun bilincinde olan bireyler yetiştiren okul, her öğrencisine fırsat eşitliği sunmaktadır. Az sınıf mevcutları ile her öğrencisi ile ilgilenen öğretmenler sadece ders anlatan, âlim kişiler değil aynı zamanda öğrencilerinin bütün sıkıntılarına çare arayan ve bulan dostları da olmaktadır.

Dünya İle Yarışan Eğitim Öğretim Kalitesi

Dünyada uygulanan ve başarı gören eğitim modelleri ile eğitim öğretim gören çocuklar daha başarılı olurken aynı zamanda düşünmeyi de öğrenmektedirler. Düşünen ve sorgulayan bireyler yetiştirmeyi amaç edinen Eskişehir özel okul, alanında uzman öğretmen kadrosundan oluşmaktadır. Bir aile sıcaklığında olan okul kampüsünde çocukların ilgisini çekecek her türlü detay düşünülmüştür. Özellikle oyun alanları ve aktivite bölümleri ile eğlendiren, eğlendirirken de öğreten kurumda çocukların fiziksel ve psikolojik gelişimleri için her nokta titizlikle seçilmiştir.

Sadece Ders Alanları Değil Yaşam Alanları da Sunan Eğitim Kurumu

Kampüs alanı içerisinde açık ve kapalı spor salonları, konferans salonları, okçuluk alanları, binicilik alanı, satranç odası, drama sınıfı, sanat odası, zekâ ve akıl oyunu atölyesi, kütüphane gibi birbirinden farklı onlarca aktivite seçeneği sunmaktadır. Eskişehir kolej öğrencilerine tam ve kaliteli bir eğitimin kapılarını aralayarak sadece bir ders alanı değil aynı zamanda yaşam alanı imkânı da sunmaktadır. Bütün gün dört duvar arasında ve beton yığınları içinde olan çocuklar, bu spor ve aktivite alanları ile insani ilişkilerini ve arkadaşlık bilinçlerini de geliştirmekteler. Önce iyi bir insan olmayı sonra da iyi bir meslek sahibi olmayı öğrenen çocukların her gün severek geldiği kampüsü görmek ve Sakarya eğitim kurumları hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için http://www.sakaryaegitimkurumlari.com/ adresine bir göz atmanız yetecektir.