Prof. Dr. Ahmet Akçay adlı sitemize girerek kış aylarının yaklaşması ile belirli kronik hastalıkların belirtileri ve tedavi yöntemlerini önceden öğrenebilir ve böyle bir durum ile karşılaştığınız zaman sizler için kolaylık olmaktadır. Geniz akıntısı boğaz ağrısının ve öksürüğün belirtisi olmaktadır. Genellikle balgam olarak da düşünülen bu belirti mide bulantısına da sebep olmaktadır. Sık sık su içilmesi gerekmektedir.

Alanında uzman olan ve adı duyulmuş bir çocuk doktoru her hastalığın tedavisi konusunda çeşitli alternatif yollar sunmaktadırlar. Çocuk yaşta doğal yöntemleri kullanmak ve hafif ilaçlar kullanılması çocukların daha sağlıklı olmasına sebep olmaktadır. Sevecen ve güvenilir doktorlara çocuklarınızı gönül rahatlığı ile emanet edebilirsiniz.

Çeşitli hastalıklara sebep olabilecek burun tıkanıklığı hava değişiminden kaynaklanmaktadır. Çoğu kişi grip ve ya nezle olacağı zaman burun tıkanıklığı sorununu yaşamakta özellikle geceleri rahat nefes alamadıklarından dolayı uyuyamamakta ve ağızlarından nefes alıp vermek zorunda kalmaktadırlar. Bu durum uzun sürdüğü takdir de vücudunuz da yorgun düşmektedir.