2014 yılının en çok tercih edilen otellerini incelemeye hazır mısınız? Sizin için ve sevdikleriniz için mükemmel bir tatil planlamak aslında bu kadar kolay. Sadece araştırma yapmak yeterli.



Denize 50 metre, hava alanına 80 km ve şehir merkezine 18 km uzaklıkta olan otelde seçimleriniz ile en güzeli yakalayabilirsiniz. Ultimate her şey dahil sistemi ile sizi konuk eden otelde A la Carte Restaurant, Açık Restaurant, Kapalı Restaurant, Bar, Bedensel Engelli Odası, Butik hizmeti verilmektedir.

Standart Oda Kara Manzara, Standart Oda Deniz Manzara, Aile Odası Kara Manzara, Aile Odası Deniz Manzara seçenekleri ile kendiniz için en güzel olanı yakalayabilirsiniz.

Ancak ben bu sefer Kemer’e gitmek istiyorum derseniz her şey dahil mükemmel hizmet kalitesi ile konuk eder sizi. Phaselis Hill Resort Hotel de aileniz ile rahat edeceğiniz seçimler sunulmaktadır. Hill Oda, Hill Oda Deluxe, Hill Superior, Hill Deluxe Superior, Hill Executive, Hill Deluxe Executive, Hill Family, Hill Deluxe Family gibi oda ve villa seçenekleri ile en iyi tercihi yapmanızı sağlayacaktır.

Denize sıfır konumlanmış otelde Antalya’ya 45 km, hava alanına 55 km ve şehir merkezine 5 km uzaklıktadır. Ultra herşey dahil sistemin uygulandığı Kemer otelinde sabah, öğle ve akşam yemekleri açık büfe sunulmaktadır. Açık Restorant, Kapalı Restorant, Bar, 24 Saat Oda Servisi, Restorant, Bahçe, Çamaşırhane hizmetlerini e dilediğiniz zaman alabilirsiniz.

Antalya dışında Ege ikliminde yılın son tatilini yapmak için tercihlerde bulunabilirsiniz. şeklinde çalışan ve müşteri memnuniyetini her zaman en üstte tutan otelleri ile hizmet vermektedir. Onlar arasında yer alan Aegean Garden Hotel denize sıfır konumdadır.

Hava alanına 13 km, şehir merkezine yani Bodrum’a 17 km uzaklıktadır. Açık Restaurant, Kapalı Restaurant, Çamaşırhane hizmetleri verilen otelde Standart Oda ve Aile Odası seçenekleri bulunmaktadır.

2014 yılının en çok tercih edilen 3 bölgesi ve 3 oteli arasından siz de geç kalmadan seçim yapmalısınız.