İngiltere'nin Nuneaton şehrindeki bir eğlence merkezinde av tüfekli bir şahsın çok sayıda kişiyi rehin aldığı bildirildi.

Nuneaton'daki bir bowling merkezinde gerçekleştiği belirtilen olay için çok sayıda polis ekibinin olay yerine sevk edildiği bildirildi.

Nuneaton'un bağlı olduğu Warwickshire kenti polisinden yapılan açıklamada, "Bermuda Park" adlı alışveriş alanındaki olayın "herhangi bir terör eylemiyle bağlantısı bulunmadığı" duyuruldu.

Emniyet yetkilileri olayla ilgilenmeye devam ederken, acil servis hizmetleri de şu anda ölen ya da yaralanan bulunmadığını ve herhangi bir gelişmeye yönelik bölgede birkaç ambulans tutulduğunu aktardı. Çevredeki kent sakinleri, olay yerine ilişkin görüntüleri sosyal medyadan paylaştı.

Warwickshire polisinin yaptığı açıklamada, halkın olay yerinden uzak durması çağrısında bulunuldu.

Görgü tanıkları, 'Bermuda Park' isimli eğlence merkezinde çok sayıda çocuğun bulunduğunu bildirirken, yetkililer rehin alınan kişilere ilişkin bir açıklama yapmadı.

Olay yerinin çevresine çok sayıda silahlı polis ekipleri ile acil müdahale ekiplerinin gönderildiği, bölgede helikopterlerin uçuş yaptığı belirtiliyor.

Sosyal medya paylaşımlarında bölgeye çok sayıda silahlı polisin geldiği, alandaki sinema, mağazalar ve restoranlarda bulunanların dışarıya çıkmasına izin verilmediği öne sürülmüştü.