Cumhuriyet yazarı Tayfun Atay, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Fox TV’de 'Çalar Saat' programını sunan İsmail Küçükkaya için söylediği 'Gazeteci, televizyoncu kisvesi altında muhalefetin borazanlığını yapanlar inşallah gerekli dersi almışlardır' sözlerini değerlendirdi.

Atay'ın yaptığı görüşmede Küçükkaya, yaşananları şöyle anlattı:

"Her zaman olduğu gibi 9.58’de programı kapatmaya hazırlanırken, konuşmak isteyen üç kişiye sadece bir buçuk dakikamız olduğunu ve ancak birer cümle alabileceğimizi söyledim. Bunların biri taşeron işçilik yapan bir vatandaşımız, diğeri bir çiftçi idi ve sorunlarını dile getirmek istediklerini söylediler.

Üçüncüsü ise iktidarın olumlu icraatlarından söz edeceğini söyledi, onu da kabul ettim. Tam onlara söz vermek üzereyken 1015 kişilik bir grup topluca ‘Recep Tayyip Erdoğan’ diye bağırmaya başladı. Onların bilinçlice orada olduklarını tahmin ediyorum. Sonuçta kimseyle konuşma imkânımız kalmadı ve programın son bir dakikasını ‘propaganda’dan kaçınmak için İstanbul’a pas etmek durumunda kaldım. Hiçbir şekilde programın saati falan değiştirilmedi."