Kilis’te, Suriye sınırından dönen askeri kamyonet ile kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 uzman çavuş yaşamını yitirdi, 1'i astsubay 6 kişi yaralandı.

Kaza, öğleden sonra Kilis- Elbeyli karayolunun 18'inci kilometresinde meydana geldi.

Özel Kuvvetler Komutanlığı bünyesinde Suriye'de yürütülen Fırat Kalkanı Harekatı'nda görevli oldukları belirtilen ve konuşlu oldukları karakola dönen 30 yaşındaki Astsubay Şevket A. yönetimindeki askeri kamyonet, Havuzluçam Köyü yakınlarında karşı yönden gelen 47 yaşındaki Süleyman Temizkan'ın kullandığı kamyon ile çarpıştı.

Kazada, askeri araçta bulunan 29 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Ömer Çintay yaşamını yitirirken, araç sürücüsü Astsubay Şevket A. ile kamyon sürücüsü Süleyman Temizkan ile yanında bulunan Mehmet Ünal, Deniz Temizkan, Mehmet Temizkan ve Ahmet Temizkan yaralandı.

Kazada yaşamını yitiren uzman çavuşun cenazesi otopsi için morga konulurken, yaralılar ise ambulanslarla Kilis Devlet Hastanesi’ne götürüldü.

Acil serviste tedaviye alınan yaralılardan hayati tehlikesi bulunduğu belirtilen Astsubay Şevket A. yoğun bakıma alındı.