2016 filmleri diğer senede yapılan - çekilen filmlere göre film sektörüne bomba gibi düşecektir. Teknolojinin ve film sektörünün gelişmesiyle film alt yapıları ve kamera ekipleri diğer senelere çok daha değişti. Bu yüzden 2016 filmleri bu sene süper izleyici kitlesi alacak ve sinema sektörünün gelişmesine yol açacaktır. Online film izle siteleri bu 2016 filmleri paylaşma ve yayınlama konusunda büyük bir rol üstlenecekler. Birçok dalda ve çeşitte yapılan filmler online film izle sitelerinde görüntüleme kalitesi en üst düzeyde yayınlanacak.

2016 filmleri gelişme sayesinde sinema ve internet piyasasının eli güçlenecek ve birçok kişi 2016 filmleri sayesinde milyonlarca dolar para kazanacaklar. Online film izle siteleri sayesinde bu korku filmleri  büyük bir izlenme oranı alacak ve bu internet site sahiplerine de yeni bir gelir kapısı ortaya çıkmış olacaktır.

Böylelikle herkes kazanacak ve yeni projelerin temelini atmış olacaklardır. Bu temellerin atılmasındaki en önemli adım ise korku filmleri sektörünün gelişmesi olacaktır. Korku filmleri bu büyük projenin ilk ayağı olup üzerinde en çok durulması gereken bir film konusu türüdür. İnsanlar bu filmleri daha çok izlemekle beraber daha çok ilgi - alaka göstererek bu sektörün bir adım ileriye taşınmasında büyük bir oranda öncülük ediyor.

Korku filmleri, 2016 filmleri dışında aksiyon, macera ve dram olmak üzere sırasıyla kategoriler uzayıp gidiyor. Diğer bir nokta ise dram filmleri bu filmler ülkemizde korku ve aksiyon filmlerinden sonra en çok rağbet gören film arasındadır. Online film izle sitelerinin ikinci vazgeçilmez ve değişilmez bir parçasıdır bu dram filmleri.

Filmin konusunu yazmak ve çekmek korku filmleri veya 2016 filmleri çekmekten çok ama çok daha zor, emek - yürek isteyen bir iştir. Konusu çok iyi seçilmesi ve sürüklenmesi lazımdır. Bu aşamadan sonra film sonunda çok iyi bitiş olması lazım. Bu da ölüm, kavuşma, ayrılık veya mutlu sonla biterse eğer film başarılı sayılır ve online film izle sitelerinde ve 2016 filmleri ön sıralara çıkar ve izlenme oranları çok fazla sayıda artar.