#GelBendenbaşla

Ödediğim vergiler ile İnsanların önce öldürülüp , sonra tecavüz edilip, ardından yakıldığı, haftalarca cesetlerinin sokaklarda teşhir edildiği ve bilerek cesetlerin hayvanların yemesine terk edildiği bir ülkenin hala vatandaşı olmak utancını bana yaşatmayın , #Gelbendenbaşla bu utanca son ver.

1) TC devleti 24 Temmuz sonrası PKK’yi bahane ederek Kürt halkına karşı savaş başlattı.

Ben de Akademisyenlere destek için imza verdim, bugün olsa yine veririm. Başından itibaren AKP hükümeti ve TC Cumhurbaşkanının PKK’yi bahane ederek 24 Temmuz sonrası Kürt halkına karşı soykırım savaşı başlattığını bir çok kez yazdım. Hiç pişmanlık belirtisi göstermeden yazmaya da devam edeceğim.

Yapılan devlet katliamını daha görünür kılmak için evimizde öz yönetim ilan ettik, bu yüzden Mahkeme beni halkı kanunsuzluğa tahrik etmekten 5.5 ay cezalandırdı. Fakat bugün olsa yine aynı şekilde özyönetim ilanı yaparım.

2) TC devleti planlı programlı Roboski katliamını yaptı.

Roboski katliamı ve diğer tüm devlet katliamlarını görünür kılmak ve devletin inkar ve katliam politikalarına karşı silahlı direniş başlatan PKK ile devlet arasında süren savaşa karşı barış talebi ile 2012 yılının 1 Eylülünde Robiski’den Ankara’ya barış yürüyüşü gerçekleştirdik. Daha sonra Meral Geylani ile aldığımız karar sonrası Roboski’ye yerleştik. Roboski’ye devlet ve bugün ki Cumhurbaşkanı ısrar ile Uludere dememizi, demediğimiz koşulda terör ile anılacağımız imasını her fırsatta dillendirdi. Öncelikle bir kere daha 28.12.2011 tarihinde Roboski yaylasında gerçekleşen saldırının bir kaza olmadığını ve devlet göz göre göre orada Kürt halkını cezalandırmak için planlı programlı katliam yaptığını yineliyorum .Hiç bir zaman da Roboski’ye Uludere demeyeceğim.

3) Askere Gitme Kardeş Kanı Dökme. ..

Roboski’ye yerleştiğim günden, bu güne kadar, Roboski ve yaşadığım her yerde vicdani ret çalışması yaptım. Bundan sonra da yapmaya devam edeceğim. Bu yüzden mahkemeler hiç yakamı bırakmadı. Halkı askerlikten soğutmak suçundan 7 ay ceza verdiler. Hala süren bir mahkemem de devam ediyor. 90’lı yıllarda devlet katliamlarına bire bir şahit olmuş olan eski bir asker olarak, savaşlar kötüdür ve kimse kimseyi öldürmesin diyor, bu vesile ile bir kere daha yürütülen kirli savaşa alet olmayın askere gitmeyin vicdani ret verin diyorum.

4) TC devleti Pontos soykırımını gerçekleştirdi.

Ben aynı zamanda Pontoslu Rum aktivistiyim. Önce Osmanlı sultanı Fatih Sultan Mehmet ile 1461 yılında başlayan, ikinci Abdülhamit ve İttihatçı faşistler ile devam eden, Mustafa Kemal ve sonrasında halkımıza karşı tamamlanan soykırım gerçekleştirilmiştir. Kendimle yüzleştiğimden beri bu doğruyu savundum ve savunmaya da her ne olursa olsun devam edeceğimi bir kere daha ilan ediyorum .

Cumhurbaşkanı Erdoğan 5 Nisan Avukatlar Günü dolayısıyla Saray’ından konuştu: “Akademisyen görünümlü destekçi, gazeteci kimlikli casus, siyasetçi kılıklı eylemci, milis kılıklı milis (…) vatandaşlıktan çıkartmak dahil gereken tüm önlemleri almakta kararlı olmalıyız. Bunlar bizim vatandaşımız olamazlar”. Diyor ya , alın benden başlayın , ölçülerinize göre benden daha iyi standartlara uyan hain bulamazsınız. Yukarıda saydıklarımı tekrarlatmayın Hadi kendimi ihbar ediyorum, vatandaşlığınınız yerin dibine batsın .

Ödediğim vergiler ile İnsanların önce öldürülüp, sonra tecavüz edilip, ardından yakıldığı, haftalarca cesetlerinin sokaklarda teşhir edildiği ve bilerek cesetlerin hayvanların yemesine terk edildiği bir ülkenin hala vatandaşı olmak utancını bana yaşatmayın , #Gelbendenbaşla bu utanca son ver.