Polis'in, bugün Ankara'da hükümetin torba yasa olarak geçirmeye çalıştığı yasaları protesto etmek isteyen emekçilere gaz bombaları ve basınçlı suyla saldırmasının ardından Mısır Devlet Başkanı Mübarek yaptığı açıklamayla, Recep Tayyip Erdoğan'a şöyle seslendi:

"Şunu çok iyi anlamak durumundayız, tarihte baskıyla, sindirmeyle, korkuyla ayakta kalmayı başaran hiçbir yönetim yoktur. Tarihin her döneminde er ya da geç insanlık onuru bütün zincirleri kırmış, bütün duvarları yıkmış, mazlumun ahı aheste de olsa çıkmıştır.

Demokrasi halkın sesine, gönlüne, iradesine sahip çıkmayı, bunları yönetime yansıtmayı gerektirir. Halkın demokratik taleplerine hiçbir iktidar duyarsız yaklaşamaz. Halka gözünü, gönlünü veya kulağını kapatan yönetenler uzun ömürlü olamazlar. Halkın hiçbir özlemi, hiçbir çağrısı karşılıksız kalmaz. Halka rağmen hiçbir iktidar ayakta duramaz.

Türkiye Başbakanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a çok samimi bir tavsiyede, çok içten bir uyarıda bulunmak istiyorum. Bizler faniyiz, kalıcı değiliz. Yarın öldüğümüzde hocaefendi gelip şunu söylemeyecek, 'Cumhurbaşkanı niyetine, devlet başkanı niyetine, Başbakan niyetine, bakan niyetine' demeyecek, 'er kişi niyetine' diyecek. Seninle beraber gelen sadece kefen olacak."

ZUHURAT HABER :(((((((((