Erzurum’da kar yağmamasını Başbakan’ın bereketsizliğine bağlayan ve sözünün arkasında durarak, ısrarla, inatla, kararlılıkla her yerde bu tezini savunan Kemal Kılıçdaroğlu’nu zor günler bekliyor.

Bugün’den itibaren Türkiye Trakya’dan başlayarak yoğun bir kar yağışının etkisi altına girdi.

Kılıçdaroğlu’nun kurmaylarıyla bu durumu nasıl açıklamak gerektiği konusunda saatler süren bir toplantı yaptığı, işin içinden çıkamayınca Deniz Baykal ve Önder Sav’la bir yemekte buluşarak, onlardan taktik almaya çalıştığı öğrenildi.

Baykal’ın Kılıçdaroğlu’nu azarladığı, böyle boş sözlerle muhalefet yapmaması gerektiğini söylediği, kendi sonundan ders almasını istediği öğrenildi. Baykal'ın azarlarından sıkılan Kılçdaroğlu'nun imdadına Önder Sav'ın yetiştiği bildirildi.

Önder Sav, bu kar yağışının Balkanlar, yani Avrupa üzerinden gelmesinin çok manidar olduğunu ve bu konunun gündeme getirilerek, Başbakan’ın üzerine gidilmesini önerdiği söyleniyor. Bu kadar yoğun kar yağışının, tam ülkede Erzurum’daki kar sorunu tartışılırken, batılı istihbarat örgütlerince tezgahlanmış olabileceğini söyleyen Önder Sav’ın heyecanı ve önerileri Kılıçdaroğlu’nu rahatlattı.

ZUHURAT HABER :))))