Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, aylardır "çılgın projem var" diye kamuoyunun dikkatini üzerine toplamıştı. Bugün o çok merak edilen projesini açıkladı. Ancak bu güzel projenin telif haklarının Osmanlı Padişahlarına kadar uzandığı ortaya çıktı. Bülent Ecevit'in de bu projeyi dile getirdiği açıklandı.

Ankaralı Turgut namıyla bilinen sevilen sanatçımız da yaptığı açıklamayla Başbakan'ın Ankara'yı hor gören, yok sayan bir tutum içinde olduğunu belirterek, kendi projesini açıkladı.

Başbakan'ın projesinin İstanbul’a lüks olduğunu belirten Ankaralı Turgut, "İstanbul'da zaten boğaz var, ikincisini yapmak israfa yol açmaz mı?" dedi.

Ülke kaynaklarının bu tür projelerle heba edilmemesi gerektiğini belirten Ankaralı Turgut, kendi projesinin Türkiye için çok daha yararlı olacağını söyledi.

ANADOLU’DAN BABADOLU’YA

Akdeniz'i Karadeniz'e bağlayan kanal projesini kamuoyuna açıklayan Ankaralı Turgut, Ankara’nın göbeğine boğaz köprüsü yapacaklarını belirtti. Ankaralı Turgut, Kanal’ın üzerinde bir de küçük ada yapacaklarını, burasının da Ankara Gücü Adası olacağını anlattı.

Ankaralı Turgut, Anadolu’yu Babadolu’ya bağlayan çok sayıda boğaz köprüleri yapacaklarını böylece ülkede boğaz köprüsü olmayan yer kalmayacağını söyledi.

Ankaralı Turgut, bir dahaki seçimlerde kendisinin de yeni kuracağı partiyle siyasete gireceğini, bu tür projelerle Türkiye’nin 2023 vizyonunu kendilerinin oluşturacağını belirtti.

Ankaralı Turgut’un açıkladığı proje sonrasında siyaset arenasında yoğun bir hareketlilik başladı.

ZUHURAT HABER :)))

Yararlanılan Kaynak: http://www.heberler.net/?p=1338