Başbakan Erdoğan, her zamanki gibi yurtdışı dönüşünde uçaktaki gazetecilerle samimi bir sohbete daldı. Muhabbetin etkisi ve biraz da yüksekliğin verdiği tesirle uçak sarhoşluğuna kapılan Erdoğan, "Tıksırıncaya kadar içiyorlar" sözüne gelen eleştiriler için; "Ben de insanım. O da benim o andaki gerilimim, ya da doğamda olan bir şey olarak alınsın." açıklamasında bulundu.

Başbakan konuşmasının devamında, "O doğamdaki olan şey var ya, işte o bazen dışarı çıkıyor... Ben de engel olamıyorum. Bir an öfkeleniyorum, gözüm dönüyor, sonra sakinleşince neler olduğunu fark ediyorum. Yeşil dev Hulk gibi. Gerilince yeşermiyorum tabii ama içimdeki Hulk dışarı vuruyor. Bilmiyorum belki dolunayın da etkisi olabilir. Bazen geceleri sessizce ağladığım bile oluyor. Emine Hanım'a sorabilirsiniz. Yıllarca çaresini aradık ama tedavisinin olmadığını söylediler. Doktorların önerisi stresli ortamlarda bulunmamak. Sırf bu yüzden Cumhurbaşkanı olmayı düşünüyorum. Bakın Abdullah Gül kardeşime, neredeyse 10 yaş gençleşti." dedi.

Konuştukça açılan ve samimiyetle içini döken Başbakan, “Tabii aslında Başkanlık sistemine geçsek, ben de başkan olsam daha iyi… İlkokulda beni hiç sınıf başkanı yapmadılar, içimde ukte kaldı. Yıllardır hep bu ezikliği yenmek için çalıştım.” diyerek gazetecilerin gözlerinin nemlenmesine neden oldu.

ZUHURAT HABER :))))