Silopi’de zırhlı araç çarpması sonucu yaralanan anne taburcu edilirken, çocuğunun ise sol ayağının kesildiği öğrenildi.

Aile, olaya karışan polislerden şikayetçi oldu.

Şırnak’ın Silopi ilçesine bağlı Yenişehir Mahallesi'nde bulunan Hastane Caddesi üzerinden karşıdan karşıya geçmek isteyen Nesrin Kılıç ve 4 yaşındaki Suavi isimli çocuğu zırhlı aracın çarpması sonucu yaralanmıştı. Olayın ardından İlçe Devlet Hastanesi’ne kaldırılan anne Kılıç bugün taburcu edildi. Başından yaralanan anne Kılıç’ın olayın şokunu hala atlatamadığı belirtildi.

İlçe Devlet Hastanesi’nde ilk müdahalesi yapılan 4 yaşındaki Suavi ardından Şırnak Devlet Hastenesi'ne sevk edildi. Hastanede bekleyen aile yakınları, küçük Suavi’nin sol ayağının kesildiğini aktardı. Bilinci açık olan Suavi’nin kısa bir süre sonra Konya’ya sevk edileceği belirtildi.

ZIRHLI ARAÇ SÜRÜCÜSÜ OLAY YERİNDEN KAÇTI

Yaşanan olaya tanıklık edenler, 4 polisin bulunduğu zırhlı aracın süratli olduğunu kaydederek, çarpmanın hemen ardından zırhlı aracı süren polisin olay yerinden kaçtığını öne sürdü.

AİLE ŞİKAYETÇİ OLDU

Hastanede ifadesi alınan annenin, olaya karışan polisler hakkında şikayetçi olduğu öğrenildi. Polisler hakkında bir işlemin yapılıp yapılmadığına dair ise herhangi bir bilgi elde edinilemedi.

Kaynak: Mezopotamya Ajansı