Özellikle ilk defa yurtdışına çıkarak yeni yerler keşfetmek isteyen kişilerin en çok tercih ettiği yerlerden biri İtalya'dır. Yapacağınız İtalya turları ile Rönesans’ın ilk çıktığı yer olan İtalya’nın önemli yerlerini gezebilirsiniz. Bu turlarla Roma Vatikan Venedik Pisa Floransa Siena Napoli San Gimignano Pompei Milano ve daha birçok şehri görme imkânı bulabilirsiniz. Tekstilin anavatanı olan İtalya'da birçok önemli marka çok uygun fiyata satış yapıyor. İtalya'da alışveriş yapma imkânı bulabilirsiniz. İtalya'nın 7 tepeli aşk şehri aynı zamanda başkenti olan Roma'da en az 3 gün geçirebilirsiniz.

Öyle çok çabuk gezip bitirebileceğiniz bir şehir olmayan Roma'da Romapass adı verilen toplu taşıma araçları sizlere ücretsiz olarak gezme imkânı tanıyor. Ayrıca Yurt dışı turları arasında birçok ülkeye gidip yeni yerler keşfedebilirsiniz. Yine Barcelona turları ile daha önce hiç yaşamadığınız deneyimler kazanmanız mümkün. Burada daha önce hiç görmediğiniz güzellikleri görebileceğiniz gibi hiç tatmadığınız yeni lezzetlerde keşfedebilirsiniz.

Son yıllarda en çok tercih edilen turların başında gelen Cruise turları lüks bir otel şeklinde tasarlanan gemilerle Dünya'nın tüm limanlarına uğrayarak yapılmaktadır. Oldukça konforlu bir şekilde tasarlanan gemilerle yapılan bu Gemi turları ile yol yorgunluğu yaşamadan seyahat edebilirsiniz. Bavul açma kapama derdi olmaz gittiğiniz her limanda farklı kültürlere özgü yemekler öğrenebilir ve yeni lezzetleri tadabilirsiniz. Alakart ya da açık büfe seçenekleri ile birçok yeni lezzeti tatma fırsatı bulabilirsiniz.

Geceleri uyurken gemi ile yolculuk yapacağınızdan bir haftada en fazla 5-6 ülke görme imkânı bulabilirsiniz. Ayrıca gündüzleri gezerek vaktinizi geçirebilir geceleri dinlenirken yolculuk yapacağınızdan hem yolculuk için ayrıca vakit harcamamış olacaksınız hem de yorulmamış olursunuz. Ayrıca gemide Türk personel bulunacağından dil sorunu yaşamazsınız. Birçok avantajı olan bu gemi yolculuğu ile seyahat etmekten büyük zevk duyacaksınız.