Fiğen Yüksekdağ'ın cezaevinde kaleme aldığı "Yıkılacak Duvarlar" kitabı için Antlaya ve Mersin'de imza etkinliği düzenlendi.

4 Kasım 2016’dan bu yana Kocaeli F Tipi Cezaevi’nde tutuklu bulunan HDP eski Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ'ın kaleme aldığı "Yıkılacak Duvarlar" kitabı Antalya'da okuyucularla buluştu. Halkların Demokratik Partisi (HDP) Antalya İl Örgütü tarafından yapılan imza etkinliğine HDP'li vekiller Tülay Hatimoğulları ve Kemal Bülbül de destek verdi. Bir restoranda düzenlenen imza etkinliğine yurttaşlar yoğun ilgi gösterdi. Pandemi kurallarına uygun olarak yapılan etkinlikte Yüksekdağ'ın kitabı Hatimoğulları tarafından imzalandı

MERSİN

Mersin'de HDP Milletvekili Fatma Kurtulan, Yüksekdağ'ın kitabını okurlar için imzaladı. Park Cafe'de düzenlenen etkinlikte konuşan Kurtulan, Fiğen Yüksekdağ ve diğer vekillerin rehin alındığını ama buna rağmen kadınların üretiminin devam ettiğini söyledi. Yüksekdağ'ın "Yıkılacak duvarlar" kitabının Taybet İnan, Düş Yolcuları gibi konuları ele aldığını dile getiren Kurtulan, üretmek için cezaevinde olmanın bir engel teşkil etmediğini söyledi.

Kaynak: MA