Antalya'da motosikletle uğurlama konvoyuna katılan asker adayı Sezer Toptaş, polisin "dur" ihtarına uymadığı iddiasıyla vuruldu.

Antalya'da, birliğine teslim olmadan önce motosikletle uğurlama konvoyuna katılan asker adayı 20 yaşındaki Sezer Toptaş, polis tarafından "dur" ihtarına uymadığı iddiasıyla tabancayla sağ bacağından vuruldu.

Yaralanan Sezer Toptaş, motosikletle Atatürk Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne geldi. Burada tedaviye alınan Toptaş'ın sağ ayak bileğinin yaklaşık 4 parmak üzerine isabet eden merminin, vücudu delip geçtiği belirlendi. Toptaş'ın polisin iddiasına ilişkin, "Sütçüler Kavşağı'nda polis ekibi arkadaki araçları geçerek motosikletlerin önüne doğru geldi. Bu sırada motosikletler dağıldı. Ben de o heyecanla kaçtım. O da peşimden geldi, önümü kesti. Ben de ara sokağa girdim. Yine takip etti. Peşimi bıraksın diye kaçmaya çalıştım. Bu sırada arkamdan 2- 3 el ateş etti. Mermilerden biri bacağıma isabet etti dedi. Polisin kendisine "dur" ihtarında bulunmadığını vurgulayan Toptaş, polisten şikayetçi olacağını söyledi.