İş kadını Yıldız Kalas, kısa sürede sağlıklı bir şekilde nasıl kilo verdiğini açıkladı. “Yoğun bir programla kısa sürede istediğim görünüme ulaştım!” sözleriyle süreci anlatan Kalas, haftanın 6 günü egzersiz yaptığının da altını çizdi.

Son dönemlerde yapmış olduğu yatırımlarla ilgilerin odağı haline gelen ve adından söz ettirmeyi başaran iş kadını Yıldız Kalas, fit görünümüyle de ön plana çıkmayı başardı. Konuyla ilgili önemli değerlendirmelerde bulunan Kalas, “Spor, hayatımızın odak noktası olmak zorunda. Çünkü spor yapmadığımız zaman vücudumuzun çeşitli bölgelerinde yağlanmalar meydana geliyor. Bu ise hem görünüm hem de sağlık açısından olumsuz bir durumla karşı karşıya kalmamıza neden oluyor. Açıkçası ben, etkili bir antrenman programıyla kısa sürede zayıflamayı başardım.” ifadelerinde bulundu.

Türkiye’de Antrenmanlara Başladım

Spor yaşantısı ile ilgili bilgi veren Yıldız Kalas, “Geçtiğimiz yaz Türkiye’ye geldiğinde, çok iyi eğitmenlere sahip en iyi spor salonlarından birinde spora başladım. Çok özel bir çalışma programına sahip olan spor salonu bana çok fazla şey kattı. Alanında başarılı eğitmenlerim sayesinde düzenli bir program oluşturduk. Haftanın 6 günü aralıksız bir şekilde antrenman yaparak vücudumu kısa sürede istediğim şekle sokmayı başardım. Şu anda istediğim kilodayım ama sağlıklı beslenmeyi ve düzenli egzersiz yapmayım ihmal etmiyorum.” sözleriyle spor hayatıyla ilgili detaylı açıklamada bulundu.

Haftanın 6 Günü Egzersiz Yaptım

Açıklamalarını sürdüren Yıldız Kalas, “Biliyorsunuz sporu ancak düzenli bir şekilde yaparsanız faydasını görebilirsiniz. Bu nedenle ben de çok düzenli ve sistemli bir şekilde egzersiz yaptım. Haftada 6 gün, hiç ara vermeden egzersiz yaparak vücudumu istediğim şekle sokmayı başardım. İstediğim kiloya ulaştığımı da söyleyebilirim. Şu anda beslenmeme dikkat ediyor ve egzersizlerimi yapmaya devam ediyorum. Kısa sürede sağlıklı bir şekilde zayıflamak isteyenlere de aynı yöntemi tavsiye edebilirim.” sözleriyle açıklamalarını noktaladı.