Sakarya'nın Akyazı ilçesinde yaşayan Abdurrahman Zengin, eşi Hacer Zengin, kızları 16 yaşındaki Zeynep Zengin ve oğulları 17 yaşındaki Emirhan Zengin, kombi borusunun yerinden çıkması sonucu karbonmonoksite maruz kaldı. 3 kişi hayatını kaybederken 17 yaşındaki Emirhan Zengin tedaviye alındı.

KOMBİ BORUSU YERİNDEN ÇIKTI

Olay, saat 10.00 sıralarında, Ömercikler Mahallesi'ndeki apartmanda meydana geldi. Hacer Zengin'i arayan kardeşi, telefonlarına cevap alamayınca eve geldi. İçeri girdiğinde Abdurrahman Zengin, eşi Hacer Zengin, kızları Zeynep Zengin ve oğulları Emirhan Zengin’i yerde hareketsiz yatarken buldu. İhbarla eve itfaiye, sağlık ve polis ekipleri geldi.

Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Hacer Zengin, Abdurrahman Zengin ve Zeynep Zengin'in hayatını kaybettiği belirlendi. Emirhan Zengin ise Akyazı Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Anne, baba ve kızın cansız bedenleri, yapılan incelemelerin ardından hastane morguna kaldırıldı.

Evde yapılan incelemede, kombinin borusunun yerinden çıktığı ve karbonmonoksitten ailenin zehirlendiği belirlendi. Polis soruşturma başlattı.