Yerden ısıtma sistemleri; modern teknolojinin sağladığı ideal ısınma yöntemleri arasında yer almaktadır. Isıyı tüm yüzeye eşit bir biçimde dağıtmasının yanı sıra sağladığı sağlıklı ve konforlu ortam ile de pek çok kişi tarafından tercih edilmektedir. Geleneksel ısıtma sistemlerinin aksine farklı kurulum seçenekleri ile ısıyı; taban zemin içerisinden yukarı doğru eşit miktarda dağıtmaktadır. Bu sistem; elektrikli yerden ısıtma sistemi ve sulu yerden ısıtma sistemi olarak ikiye ayrılmaktadır. Bu sistemleri incelemek ve detaylı bilgi almak için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Yerden Isıtma Sistemlerinin Özellikleri

Yerden ısıtma sistemleri; maksimum konfor ve hijyen sağlamaktadır. Ortam ısısını ideal seviyede tutmayı başaran bu sistemler ile ekonomik ve güvenilir bir ısınma sağlamak mümkündür. Her iki sistem; her alanda kullanıma uygun biçimde tasarlanmıştır. Geleneksel ısıtma yöntemlerinde oluşan hava boşlukları; bu sistemler sayesinde ortadan kalkmaktadır. Üflemeli sistemler olmamaları sebebi ile toz ve is riskini ortadan kaldırmaktadır. Bu sayede ev yüzeyinde toz içinde yaşayan akar canlılarının oluşumunu engellemektedir. Ortamın nem dengesini sağlaması ve ısıyı sabitlemesi sayesinde olası hastalıkların önüne geçmektedir.

Yerden Isıtma Sistemleri İle Sıcak Ve Konforlu Ortamlar

Bu sitemler; sağladığı avantajlar bakımından bir çok alanda kullanım için tercih edilmektedir. Ev ortamının yanı sıra iş yeri, fabrika, sera, stadyum gibi geniş skalası olan kullanım alanları mevcuttur. Uzun süre kullanıma uygun olarak tasarlanan bu sistemler; geleneksel ısıtma sistemleri gibi bakıma ihtiyaç duymamaktadır. Ayarlanabilir yapıları sayesinde ortam ısısını otomatik, manuel veya termostatik olarak ayarlayabilme imkanı sağlamaktadır. Üretim aşamasında birçok teste tabii tutulan bu sistemler güvenilir olmasının yanı sıra oldukça da kullanışlıdır. Tüm ısıtma sistemleri ile uyum içinde çalışabilen bu sistemler; ortam ısısını 29 ile 35 derece arasında sabitleyebilmektedir.

Yerden Isıtma Sistemleri İle Evinizi Şımartın

Yerden ısıtma sistemleri; soğuk – sıcak dengesizliğini ortadan kaldırmaktadır. Geleneksel ısıtma sisteminde oluşan ısı dengesizliği, is, nem veya arıza durumlarının meydana gelmesini engellemektedir. Elektrikli olarak veya sulu sistem ile taban yüzeyine eşit olarak ısıyı dağıtmakta ve böylece ortam ısısını sabitlemektedir. Isı sabitlemesinin yanı sıra ortamın nem dengesini koruması bakımından astım, koah gibi solunum hastalıklarının oluşmasını veya tetiklenmesini engellemektedir. Tercihe göre kurulum imkanı ve ısı ayarı sayesinde ideal hava sirkülasyonu sağlamaktadır.