İstanbul Çerkezköy’de Nihat İzsiz isimli yurttaş çalıştığı fabrikadan çıktıktan sonra yemek yemeye gittiği mekana gelen polisler tarafından darp edildi. Darp raporu alan İzsiz, polisler hakkında suç duyurusunda bulundu.

'KURTARIN BENİ DİYE BAĞIRDIM'

Mezopotamya Ajansı’na konuşan İzsiz yaşananları şöyle anlattı:

“Ben ve bir arkadaşım işten çıktıktan sonra bozuk olan motorumu tamire götürmek için çıktık. Ama aç olduğumuz için öncesinde bir yemek yiyelim dedik. Gittiğimiz mekanda yemeğimizi yerken trafik polisleri yanımıza geldi ve ‘motorun çok ses çıkarıyor’ dedi. Ben de zaten tamire götüreceğimi söyledim. Ama buna rağmen bize hakaretler etti. Daha sonra yanımıza sivil giyimli polisler geldi. 4-5 kişi biber gazı sıkarak bize saldırdı. Beni yere yatırıp ters kelepçe takmak istediler. Ben yatmayınca beni zorla yere yatırdılar ve yerde iken beni darp ettiler ve biber gazı sıktılar. Yerde iken gözüme tekme vurdular. Tekme vurunca ben de kurtarın beni diye bağırdım. Esnaflar araya girdi ama dinlemediler. Ondan sonra karakola götürdüler. Orada da darp edildim. Arkadaşımı da alırlarken kafasına silah dipçiğiyle vuruyorlar. Kafasına 6 tane zımba atıldı.”

Yaşananları Savcılıkta da anlattığını ifade eden İzsiz, darp raporu aldıklarını ve polisler hakkında suç duyurusunda bulunduklarını söyledi.