Şimdi hafızalardan silindi ama 2010 yılı sonbaharında içine düştüğüm davanın en önemli kahramanlarından biri CELAL KARA adlı savcıydı.
 
Beşiktaş Ağır Ceza Mahkemesi’nde, 8 Aralık 2010 tarihinde aleyhime açılmış dava, akşamın geç saatlerine kadar sürdü. Bütün tanıklar dinlendi. Tek tek bütün belgeler okunup değerlendirildi.
 
Avukatlarım, Savcı CELAL KARA’nın iddianamesindeki bütün suçlamaları tek tek ezip tahliyemi sağladılar. Bütün dünyanın gözü önünde.
 
Mahkemeye katılan yüzlerce kişinin, tanıkların, uluslararası delegasyonun yirmi bir üyesinin, uluslararası ve yerel televizyon kanallarının, günlük gazete ve haber dergilerin, Almanya Başkonsolos temsilcilerinin gözleri önünde kepaze durumuna düşen CELAL KARA, intikamını beraatime Yargıtay nezdinde bir satırlık itirazla aldı. “Bütün delillerin sanığın lehine olması, onun suçsuz olduğunun ifadesi olamaz” şeklindeki itirazı Yargıtay 9. Dairesi tarafından ciddiye alındı. Beraatim kaldırıldı. Yeniden tutuklama kararı çıkarıldı. Vs...vs...
 
Şimdi bu CELAL KARA ve Yargıtay’ın hukukla alakasız yargıçlarının çoğu, FETÖ’cü oldukları iddiasıyla tutuklandı ya da işlerinden edildiler.
 
CELAL KARA’nın, Almanya’ya kaçtığı gazeteler tarafından yazıldı ama piyasada yok.
 
Onunla bir biçimde bağlantı kurmak (ikimizde sürgünüz ya!!!) yüzlerce insanı ömür boyu hapse gönderdiği dönemle ve şimdi içinde bulunduğu durum arasında nasıl bir ilişki keşfettiğini sormak, bir yandan da ASLI ERDOĞAN’a “geçmiş olsun” mesajını yazmak isterken, yeğenim TOLGA ORAL’ın da tutuklandığını öğrendim.
 
Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi Mezunu tek idari hâkimi olan Tolga Oral’ın dik başlı bir demokrat olduğunu, sadece annesi, babası, ailesi, köylüleri değil, onu tanıyan herkes bilir. Onu tanıyan herkes, yargıç olabilmek için, şimdi düşmanınız olup da, o zamanlar yol arkadaşlarınız ve pisliklerinizin ortağı olanlarla uzlaşmadığı için dört yıl yazılı sınav notlarının yüksekliğine rağmen sözlü sınavlarda geçemediğini bilir.
 
Sizler, darbeci yol arkadaşlarınız gibi davranıyor, size boyun eğmeyeceğini düşündüğünüz herkesin hayatını karartmaya çalışıyorsunuz.
 
Boşuna uğraşmayın! Hâkim Tolga Oral’ın, FETÖ’cü olduğuna hiç kimseyi inandıramazsınız.