Hem resmiyet hem de sportif bir tarz yansıtan, her sezon olduğu gibi bu yaz sezonunda da trend parçalardan oluşan koleksiyonu ile karşınıza çıkan erkek spor takım modelleri, rahatlığı üzerinizde hissettirecek! İş ortamları, seyahatler, kutlama ve yemek gibi özel davetler ve etkinliklerden oluşan birçok mekanda şıklığınızı tamamlayacak olan spor takım elbise tasarımlarımızı mutlaka denemelisiniz. Yaz mevsiminin sıcak hava şartlarında tercih edeceğiniz yazlık spor takım elbise stili ile her ortamda rahat bir duruşa sahip olabilirsiniz.

200'li yılların başında özel baskılı kıyafetler moda iken etrafta, ailesini, sevgilisini veya kendi markasının basılı olduğu kıyafetleri giymiş insanlar görürdük. Özellikle izmir tişört baskı sektöründe önde gelen illerimizden iken bu günlerde spor takım elbise moda olmaya başlamıştır.

Spor Takım Modası

Karizmatik duruşunuzu vurgulamak ve bunu yaparken de rahat olmayı hedefliyorsanız, spor takım elbiseler ile modanın akışına uygun hareket edebilirsiniz. Stilinizi pratik kullanım ile birleştirip spor şıklık elde edebilirsiniz.

Firmamızın spor takım konusundaki özgün stile sahip tasarımları, tercihini günlük kullanımdan yana yapanların benimsedikleri modeller oluyor. Uygun fiyatlarımızın yanında kaliteyi de bulabileceğiniz markamız ile tüm takım elbise çeşitlerinde olduğu gibi spor modellerimizle de bizi tercih edebilirsiniz.

Spor Kombinlerimiz

Spor giyim kategorimizde bulunan yelekli, çizgili, ekoseli, desenli, tek düğmeli ve slim fit takım elbise modellerimiz geniş ürün çeşitliliği ile çok yönlü kullanım sağlıyor. Aynı zamanda hem rahatlığın hem de şıklığın bir arada bulunabileceği spor kombinlemeler ile mükemmel bir duruşa sahip olabilirsiniz.

Spor takım elbiseler ile kombin edeceğiniz yelek ve gömlek kullanımı, şık bir duruş yakalamanıza olanak verir. Gömleğinizin esnek yapıda olması, size gün içinde rahat bir kullanım sunar. Ceketinizi çıkararak kullandığınızda bile sizi hoş kılacak yelekli spor takımları dolabınızda bulundurabilirsiniz.

Fit duruşunuzu slim fit spor kombinlemeleri ile sergileyebilirsiniz. Vücudunuzu saran yapıdaki bu takım elbiseler, karizmatik ve modaya uygun giyinen bir erkek olarak boy göstermenizi sağlar.

Tek düğmeli spor takım elbiselerimiz, tek hareketle açılabilen düğmesi sayesinde rahatlık sağlarken, kendinden desenli modeller de farklılığı ön plana çıkarmaktadır.

Çizgili ve ekose takımlar, çizgilerin hakim olduğu canlılık ile şıklığınızı çok daha dikkat çekici bir hale taşıyabilir.i

Siyah ve lacivert tonlarının ağır bastığı spor tarzda; gri, mavi, bej gibi açık renklere de kombinlerinizde yer verebilirsiniz.

Takımınız ile uyumlu aksesuar kullanımı için gideceğiniz yer belirli unsur olmaktadır. Özel davet şıklığında daha hoş parçalar tercih edebilecekken, normal aktivitelerde daha sade modelleri kullanabilirsiniz. Bu durum ayakkabı seçimi için de böyledir. Resmi ve özel yerlerde klasik çeşitler uygun olurken; günlük kullanımlarda gösterişsiz modeller kombin edilebilir.

Spor Takım Elbise ve Spor Ayakkabı Tarzı

Erkek spor takım elbiseleriniz ile kombin edebileceğiniz ayakkabı modelleri arasında günlük sporlarda yer alabilir. Bu tarz, özellikle son zamanlarda sıklıkla tercih edilen ve adından söz ettiren bir stildir. Siz de şık gözükeyim ama takım elbisenin içinde kasılmadan gün boyu rahat edebileyim mantığı taşıyorsanız; bu tarzı uygulayabilirsiniz.

Takım elbisenizin hangi renkten oluştuğu hiç fark etmez. Altına giyeceğiniz beyaz spor ayakkabılar ile uyumunuzu had safhaya çıkarabilirsiniz.