Zekeriyaköy'deki evlerinden çıktıktan sonra kendisinden haber alınamayan 3,5 yaşındaki Pamir Dikdik'in cansız bedeni, komşu evin havuzunda bulundu.

Anne Süveyde ve baba Serdar Dikdik, evlatlarının cansız bedenine sarılarak ağladı. Dikdik ailesinin yakınları ve komşuları dünden beri devam eden çalışmalarda, çocuğun bulunduğu havuzun defalarca arandığını belirterek aynı yerde cesedin bulunmasına tepki gösterdi.

İHMAL İDDİALARI

3.5 yaşındaki Pamir'in ölüm haberi herkesi sarstı. Komşu villadaki havuzda cesedi bulunan Pamir'in ölümüyle ilgili ise ihmal iddiaları ortaya atılıyor.

Uzun bir süredir kimsenin kalmadığı villada tadilat çalışmalarının yapıldığı kaydedilirken havuz güvenliği için hiç bir önlem alınmadığı görülüyor.

50 TL'LİK İHMAL

Hemen hemen her yapı malzemesi satan işletmelerde bulunan havuz örtülerinin maliyeti ise 50 TL ile 150 TL arasında değişiyor. Özellikle kış aylarında kullanılan havuz örtüleri başta çocuklar olmak üzere yaşanabilecek olası kazaları önlüyor. Pamir'in havuza kazayla düşme ihtimali göz önüne alındığında 50 TL'lik ihmal bir çocuğun hayatına neden oldu.

İşte örnek bir havuz örtüsü